Ετοιμάζει την ηλεκτρική ναυαρχίδα GV90 η Genesis

Ετοιμάζει την ηλεκτρική ναυαρχίδα GV90 η Genesis

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2021)

Ηλεκτρική θα είναι η ναυαρχίδα της Genesis, αφού η premium μάρκα της Hyundai φέρεται να έχει σε εξέλιξη ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα έχει την ονομασία GV90.

Οκτώ ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2030

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Genesis μετρά μόλις έξι χρόνια ζωής, αλλά όντας μέλος του Ομίλου Hyundai έχει τη δυνατότητα να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και αυτή να μεταβεί στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Στόχος της είναι έως το 2030 να έχει στην γκάμα της οκτώ ηλεκτρικά οχήματα και όπως φαίνεται ένα από αυτά θα είναι η ναυαρχίδα της.
 

Ετοιμάζει το SUV, GV90

Η κορεατική μάρκα που πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε το ηλεκτρικό GV60, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού έχει βάλει ήδη στο πλάνο της την εξέλιξη του GV90. Αυτό θα πρόκειται για ένα μεγάλο SUV, με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το GV80. Μάλιστα όντας το κορυφαίο μοντέλο της Genesis θα συνοδευτεί από την κατάλληλη τεχνολογία που θα το βοηθήσει να δικαιολογήσει τον τίτλο του.
 

Βάση του η πλταφόρμα για ηλεκτρικά E-GMP

Το Genesis GV90 θα βασιστεί στην αποκλειστική για ηλεκτρικά πλατφόρμα E-GMP (Electric Global Modular Platform) που διαθέτουν και το GV60, το Kia EV6, το Hyundai Ioniq 5, ενώ θα βασίσει πολλά άλλα μελλοντικά ηλεκτρικά που θα κατασκευαστούν από τις τρεις μάρκες.    
 

Ντεμπούτο το 2023

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο της Genesis είναι ελάχιστες, ωστόσο τα Μέσα του εξωτερικού σημειώνουν πως δεν αποκλείεται το GV90 να έχει κάνει το ντεμπούτο του το 2023.

Αποκαλύψεις για την Genesis!
-Η premium μάρκα της Hyundai φέρεται να ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό SUV.
-Θα καθίσει στην κορυφή της γκάμας της.
-Εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής.
-Ντεμπούτο το 2023
Θα βρει χώρο η Genesis να κινηθεί στα πολυτελή μεγάλα SUV; Μπορεί να ανταγωνιστεί τις άλλες μάρκες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center