Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Ford και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Ford και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Ετοιμάζεται για ηλεκτρική «επίθεση» η Ford

2.111 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2022)

Η Ford ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό crossover για την Ευρώπη και ανεξάρτητο σχέδιο προσφέρει μία πρώτη ιδέα στο τι πρέπει να περιμένουμε.

Με βάση την πλατφόρμα ΜΕΒ της VW

Πριν από μερικές ημέρες η Ford περιέγραψε τα σχέδιά της για περαιτέρω ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας μια νέα επιχειρηματική μονάδα Ford Model e, η οποία θα παραδώσει τρία νέα ηλεκτρικά SUV/crossover έως το 2024. Μάλιστα για αυτό το σκοπό η εταιρεία συμφώνησε με τον Όμιλο Volkswagen για να εξασφαλίσει πρόσβαση στην πλατφόρμα ΜΕΒ, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για δύο από αυτά τα μοντέλα, ενός πενταθέσιου, μεσαίου μεγέθους SUV και ενός πιο σπορ crossover.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το 2024 το ηλεκτρικό Puma

Αυτά θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κολωνία, το οποίο αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται κατάλληλα, ενώ το τρίτο ηλεκτρικό θα είναι η χωρίς ρύπους έκδοση του Puma που θα έρθει το 2024 και η κατασκευή του θα λάβει χώρα στη Ρουμανία.

Ανεξάρτητο σχέδιο δίνει μία πρώτη «γεύση»

Αν και μέχρι στιγμής έχει υπάρξει μία μόνο σκιερή εικόνα των μοντέλων, που δεν εμφανίζει καμία σχεδιαστική λεπτομέρεια, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress έδωσαν τη δική τους ιδέα για την εμφάνιση που θα έχει το μεσαίο SUV. Όπως φαίνεται το επερχόμενο μοντέλο θα έχει boxy εμφάνιση, κρατώντας ψηλά τη γραμμή του καπό, ενώ ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα έχει LED φώτα και κλειστή μάσκα. Το νέο SUV θα μπορούσε να μας δώσει την πρώτη ματιά στην ολοκαίνουργια ηλεκτρική σχεδιαστική γλώσσα της Ford.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
test center