Tο Mountain Patrol θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα 5,6 λίτρων απόδοσης 395 ίππων και 533 Nm ροπής.

Tο Mountain Patrol θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα 5,6 λίτρων απόδοσης 395 ίππων και 533 Nm ροπής.

Ετοιμάζεται το Nissan Mountain Patrol

2.028 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Tην ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξορμήσουν στην φύση, να κατασκηνώσουν και να περάσουν με το όχημα τους από δύσβατες περιοχές θα αποτελέσει το Mountain Patrol σύμφωνα με την Νissan.

Έτοιμη να παρουσιάσει ένα ειδικά εξατομικευμένο Nissan Armada, κάτω από την ονομασία Mountain Patrol στην Έκθεση Overland Expo West, είναι η ιαπωνική μάρκα.

Το μοντέλο αυτό θα ακολουθήσει τα χνάρια του Project Βasecamp, αφού θα είναι ουσιαστικά ένα αυτοκίνητο που θα δημιουργηθεί σε άμεση συνεργασία με τους φίλους της εταιρείας στο Facebook και το Ιnstagram. Συγκεκριμένα, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει το χρώμα του μοντέλου, τα ελαστικά και την τέντα της οροφής. Σίγουρα, το Mountain Patrol θα περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό με τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημοσιεύτηκαν να δείχνουν ότι το μοντέλο μπορεί να λάβει  extra προστατευτικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, φώτα στην οροφή, ράγες στην οροφή για μεταφορά μεγάλου φορτίου κ.α
 
Όπως και το εργοστασιακό μοντέλο, το Mountain Patrol θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα 5,6 λίτρων απόδοσης 395 ίππων και 533 Nm ροπής ενώ θα συνεργάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης.

Ο Brandon White, διευθυντής Marketing της Νissan Bόρειας Αμερικής δήλωσε: «Aν ετοιμάζεται για off-road περιπέτειες, το Armada Mountail Patrol είναι η κορυφαία επιλογή χάρη στον πλούσιο τεχνολογικό του εξοπλισμό και τα εργαλεία camping που χρειάζονται για κάθε περιπέτεια».
 

peugeot
citroen