Ξεκινάει στην Γερμανία η διάθεση του πολυχρηστικού Golf, του Sportsvan, ενώ στη χώρα μας αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκινάει στην Γερμανία η διάθεση του πολυχρηστικού Golf, του Sportsvan, ενώ στη χώρα μας αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.

Έτοιμη η MPV έκδοση του Golf

6.250 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2014)

Ο αντικαταστάτης του Golf Plus είναι έτοιμος και ακούει στο όνομα Golf Sportsvan. Ελαφρύτερο, πιο οικονομικό στη χρήση και με περισσότερα MPV χαρακτηριστικά, το νέο μοντέλο της VW θα είναι κοντά μας το φθινόπωρο.

Η VW έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και εικόνες από το νέο της πόνημα, το Golf Sportsvan, καθώς τα πρώτα οχήματα θα διατεθούν σύντομα στην Γερμανία και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Το εν λόγω μοντέλο, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Golf Plus. Στηρίζεται και αυτό στην πλατφόρμα MQB και σε σχέση με το προκάτοχό μοντέλο, είναι μέχρι και 90 κιλά ελαφρύτερο, ενώ –χάρη και στους νέους κινητήρες- ζητά λιγότερα καύσιμα κατά 20%.ΕκδόσειςΤο Golf Sportsvan είναι διαθέσιμο με 4 turbo κινητήρες βενζίνης TSI στα 1,2 και 1,4 λτ., οι οποίοι αποδίδουν 85, 110, 125 και 150 ίππους. Η παλέτα των diesel επιλογών περιλαμβάνει δύο TDI σύνολα στα 1,6 και 2,0 λτ., απόδοσης 110 και 150 ίππων. Με εξαίρεση την βασική έκδοση των 85 ίππων, όλα τα σύνολα συνδυάζονται προαιρετικά με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η έκδοση με την χαμηλότερη κατανάλωση είναι η 1,6 TDI BlueMotion, η οποία έχει μέση κατανάλωση πετρελαίου 3,9 λτ./100 χλμ., ενώ εκπέμπει 101 γρ./χλμ. CO2. Η VW διαθέτει και μία αυτόνομη έκδοση BlueMotion, η οποία φέρει αεροδυναμικές τροποποιήσεις και ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. Ονομάζεται Golf Sportsvan TDI BlueMotion και έχει κατανάλωση 3,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 95 γρ./χλμ.ΚαινοτομίεςΣτην VW ισχυρίζονται πως το Golf Sportsvan προσφέρει ένα ευμετάβλητο εσωτερικό. Βλέπετε, το πίσω κάθισμα σύρεται σε μία διαδρομή 180 χλστ., προσδίδοντας στον χώρο αποσκευών μια μέγιστη χωρητικότητα 1.520 λτ. (500 λτ. είναι η αρχική). Το 5θέσιο γερμανικό MPV είναι το πρώτο Golf που προσφέρεται με το σύστημα νεκρής γωνίας Blind Spot Monitor, το οποίο συνεργάζεται με το Rear Traffic Alert. Οι τιμές του VW Golf Sportsvan ξεκινούν στη Γερμανία από τα 19.625 ευρώ, ενώ στην χώρα μας αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό είναι οικεία, καθώς η σχεδίαση και η ποιότητα βρίσκονται στα γνωστά επίπεδα της φίρμας.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό είναι οικεία, καθώς η σχεδίαση και η ποιότητα βρίσκονται στα γνωστά επίπεδα της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto