Έτσι φτιάχνονται οι Porsche!

1.500 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2019)

Δείτε σε ένα όμορφο video πως κατασκεύαζονται οι Panamera και Μacan στις εγκαταστάσεις της μάρκας στην Λειψία.

Η Porsche έχει στρέψει μεγάλο μέρος της προσοχής της στην παραγωγή του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, ωστόσο την ίδια στιγμή συνεχίζει να παράγει ποιοτικά αυτοκίνητα σε όλα της τα εργοστάσια.

Μια καλή γεύση από την παραγωγική διαδικασία της Porsche για τις Panamera και Μacan μας δίνει το video που δημοσίευσε το Business Insider για τις εγκαταστάσεις της μάρκας στην πόλη της Λειψίας. 
 
Αρχικά, τα πλάνα δείχνουν τις μηχανές ρομπότ να κατασκευάζουν το πλαίσιο των μοντέλων ενώ έπειτα ακολουθεί το βάψιμο, πριν τα αυτοκίνητα μπουν στην γραμμή παραγωγής. Εκεί τοποθετούνται έως και 200 διαφορετικά μέρη από καταστισμένο προσωπικό, ακολουθεί η εγκατάσταση μηχανικών μερών όπως τα φρένα και η ανάρτηση και η συναρμολόγηση της καμπίνας και των εξωτερικών μερών όπως τα παράθυρα και τα φώτα. Στο τελευταίο στάδιο, τα πολλά διαφορετικά εξαρτήματα συνδέονται  με τον κινητήρα ενώ όταν τα αυτοκίνητα είναι πλήρως λειτουργικά λαμβάνουν τα εμβλήματα της Porsche και περνούν ποιοτικό έλεγχο στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των εγκαταστάσεων.
 
Δείτε το video.
 

LINGLONG VS TRAZANO
peugeot