• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέες εικόνες του Renault Megane RS, ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας.

Η διαρροή των συγκεκριμένων εικόνων προέρχεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Ο στόχος της γαλλικής μάρκας ήταν να συνδυάσει απλά σχήματα, τα οποία θα συμπληρωθούν με επιθετικά στοιχεία στο σχεδιασμό του.

Στα πλάγια μπορούμε να δούμε την ύπαρξη αεραγωγού πίσω από τους μπροστινούς τροχούς.

Στο πίσω μέρος η Renault συνέχισε τις τροποποιήσεις τοποθετώντας μια μεγάλη έξοδο εξάτμισης στο κέντρο με δύο απολήξεις.

Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο πως ο κινητήρας θα έχει απόδοση άνω των 300 αλόγων.

Έτσι θα είναι το Megane RS (;)

Διαβάστηκε από 3541 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Νέες εικόνες του Renault Megane RS, ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, οι οποίες εμφανίζουν το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας.

 
Μάλιστα η διαρροή των συγκεκριμένων εικόνων προέρχεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, και ως ένα μεγάλο ποσοστό υποδεικνύουν την τελική εικόνα που φέρεται ότι θα έχει το νέο Megane.
 
Ο στόχος της γαλλικής μάρκας ήταν να συνδυάσει απλά σχήματα, τα οποία θα συμπληρωθούν με επιθετικά στοιχεία στο σχεδιασμό του. Από κει και πέρα σε ότι αφορά ορισμένες διαφορές μεταξύ του μοντέλου Megane RS από το απλό μοντέλο είναι οι νέες εισόδους αέρα αλλά και ο σπορ προφυλακτήρας στο εμπρόσθιο μέρος. Στα πλάγια μπορούμε να δούμε την ύπαρξη αεραγωγού πίσω από τους μπροστινούς τροχούς αλλά και τις νέες σχεδιασμένες ζάντες.
 
Στο πίσω μέρος η Renault συνέχισε τις τροποποιήσεις τοποθετώντας μια μεγάλη έξοδο εξάτμισης στο κέντρο με δύο απολήξεις, όπως και ένα διαχύτη, αλλά και ένα ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με  ενσωματωμένους αεραγωγούς.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το νέο μοντέλο θα  είναι ισχυρότερο από το απερχόμενο Megane RS των 275 ίππων. Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο πως θα έχει απόδοση άνω των 300 αλόγων, με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς, έχοντας ως στάνταρ σύστημα τετραδιεύθυνσης. Ο αναβαθμισμένος 2λιτρος turbo κινητήρας θα συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή για το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC κιβώτιο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο θα πωλείται μόνο ως πεντάθυρο, ενώ αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβρη.         

 

RENAULT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός