Τα δύο 20ιντσα ζευγάρια διατίθενται σε δύο χρώματα (Silver Metallic και Gloss Graphite), με το ένα να διαθέτει 10 μονές ακτίνες, ενώ το άλλο δέκα διπλές.

Έτσι θα ξεχωρίζει το νέο Type R (+vid)

3.158 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες του νέου Civic Type R της Honda που είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την εξωτερική του εμφάνιση, ωστόσο υπάρχει και η κατηγορία ιδιοκτητών που θέλουν το κάτι παραπάνω.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Για αυτούς λοιπόν που θέλουν να διαφοροποιήσουν το δικό τους Civic Type R, από αυτά των υπολοίπων η Vossen τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από δύο νέα ζευγάρια ζαντών ειδικά σχεδιασμένα για το νέο μοντέλο της Honda.
 
Τα 20ιντσα ζευγάρια διατίθενται σε δύο χρώματα (Silver Metallic και Gloss Graphite), με το ένα να διαθέτει 10 μονές ακτίνες, ενώ το άλλο δέκα διπλές.
 
Η εταιρεία σε ότι αφορά την αμερικανική αγορά προσφέρει τον κάθε τροχό για 649 δολάρια (552 ευρώ περίπου), κάτι που μεταφράζεται σε 2.596 δολάρια (2.211 ευρώ περίπου)και για τους τέσσερις τροχούς.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων ζαντών η εταιρεία εξόπλισε δύο Civic Type R τα οποία και βιντεοσκόπησε κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
 
Δείτε το βίντεο  
 
    

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC