Ψηφιακό σχέδιο για το επόμενο μοντέλο της Lotus.

«Evija» το όνομα του νέου μοντέλου της Lotus

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Αυτή θα είναι πιθανότατα η ονομασία του νέου μοντέλου της Lotus που θα αποκαλυφθεί μέσα στον Ιούλιο.

Με όνομα «Εvija» θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο της Lotus, όπως φανερώνουν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως η μάρκα κατοχύρωσε την ονομασία πολύ πρόσφατα για να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από αυτοκίνητα μέχρι παιχνίδια.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το είδος του μοντέλου που θα δούμε να υιοθετεί το όνομα αυτό. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως πρόκειται είτε για το ηλεκτρικό επερχόμενο υπεραυτοκίνητο Type 130 ή κάποιο άλλο supercar της μάρκας.

Η Lotus Type 130, με ή χωρίς το όνομα Evija πάνω στο αμάξωμα, θα αποκαλυφθεί στις 16 Ιουλίου στο Λονδίνο και θα αποτελέσει το πρώτο ολοκαίνουριο μοντέλο της φίρμας ύστερα από περισσότερο από δέκα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό πέρα από το γεγονός ότι η παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί στα 130 αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα αυτό συνεχίζει την παράδοση των μοντέλων της μάρκας να έχουν όνομα που αρχίζει από το γράμμα «Ε», όπως τα Elite, Elan, Esprit, Evora και Exige.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto