Δια χειρός Horacio Pagani.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δια χειρός Horacio Pagani.

Ferrari F12 με πινελιά από Pagani

1.854 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Ο Horacio Pagani, επιμελήθηκε μια Ferrari F12, τοποθετώντας τις δικές του πινελιές στο αμάξωμα, θέλοντας να δείξει πως η αγάπη του για τα Ιταλικά μοντέλα παραμένει αναλλοίωτη.

Ο ιδρυτής της εξωτικής μάρκας Pagani, έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολύ καιρό την αδυναμία που έχει στις Ferrari και συγκεκριμένα για τα μοντέλα της δεκαετίας του 1960. Κατά καιρούς, έχει αναλάβει μάλιστα την εν μέρει τροποποίηση κάποιων Supercars όπως η Porsche 911 R.

Χρωματικές είναι κυρίως οι επεμβάσεις του ιδρυτή της Pagani.

Χρωματικές είναι κυρίως οι επεμβάσεις του ιδρυτή της Pagani.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, διοχέτευσε τη φαντασία του σε μια Ferrari F12 αντικαθιστώντας τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά κάποια τμήματα.
Στο αμάξωμα έχει τοποθετηθεί μια λευκή λωρίδα κατά μήκος του αυτοκινήτου και οι ζάντες έχουν αλλαχτεί με νέες επιχρυσωμένες.
Περνώντας στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από 2 νέα δερμάτινα λευκής απόχρωσης των οποίων τα προσκέφαλα, κοσμεί το ανορθωμένο άλογο της Ιταλικής φίρμας.

Στο σύνολο της η Ferrari F12, υποστηρίζει θετικά τη μετατροπή της καθώς δεν αλλάζει το «ύφος» της και έτσι αποδεικνύεται πως όταν ο κατάλληλος άνθρωπος έχει έμπνευση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO