Aπό τη στιγμή που αυτά κατάσχονται γιατί να μην δημοπρατούνται;

Ferrari ισοπεδώνεται λόγω πολιτικής (+vid)

1.627 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2019)

Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων λαμβάνει σκληρή στάση απέναντι στο έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης εισαγωγής οχημάτων στη χώρα και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση της συγκεκριμένης Ferrari 360 Spider.

Μία ανάρτηση στο Facebook από το ειδησεογραφικό πρακτορείο, Star Φιλιππίνων, αλλά και ο αηδιαστικός ήχος των μετάλλων μίας Ferrari 360 Spider, τη στιγμή που συνθλίβονται από μία ερπυστριοφόρο μπουλντόζα, είναι τα δύο βασικά στοιχεία που αποτυπώνουν την πολιτική με την οποία η κυβέρνηση των Φιλιππίνων αντιμετωπίζει ένα μέρος του εγκλήματος της χώρας.
 
Ενώ δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες επί του θέματος, με κάποιο τρόπο η συγκεκριμένη Ferrari 360 Spider εισήχθη παράνομα στην ασιατική χώρα. Έτσι αμέσως μετά την κατάσχεσή της, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο καταστροφής του μοντέλου, το οποίο ανέλαβε ένα κυβερνητικό οργανισμός της χώρα που ονομάζεται Bureau of Customs και έχει σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Όπως βλέπετε το ιταλικό supercar αρχικά έχει χάσει τις πόρτες τους και στη συνέχεια ισοπεδώνεται από την μπουλντόζα μέχρι να φτάσει σε ολοκληρωτική καταστροφή.
 
Οι αξιωματούχοι επιδιώκουν να στείλουν ένα αυστηρό μήνυμα στους λαθρεμπόρους, ότι οι προσπάθειές τους θα οδηγήσουν στην καταστροφή των αγαθών που εισάγουν παράνομα. Όμως από τη στιγμή που αυτά κατάσχονται γιατί να μην δημοπρατούνται; Έτσι και το κράτος θα κερδίσει και θα αποφευχθούν τέτοιες καταστροφές.

Πατήστε στο σήμα του Facebook για να δείτε τις εικόνες.


 

Hyundai
vw