Fiat 500e: Trendy και ηλεκτρικό από 24.550 ευρώ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500e: Trendy και ηλεκτρικό από 24.550 ευρώ

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2022)

Το μοντέλο ορόσημο των Ιταλών συμπλήρωσε 65 χρόνια και συνεχίζει. Πιο μοντέρνο και πιο πρακτικό από ποτέ, το εμβληματικό Fiat 500 μιλάει... ηλεκτρικά με την σικάτη έκδοση 500e.

Το θρυλικό 500αράκι μπαίνει στην... πρίζα

Στην δεύτερη θέση των εγχώριων πωλήσεων όσον αφορά τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και με πετυχημένη εμπορική παρουσία και στο εξωτερικό, το Fiat 500e συνεχίζει αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση για όσους θέλουν να κινούνται... αθόρυβα μα και οικονομικά. Διαθέσιμο σε ευρεία γκάμα εξοπλιστικών εκδόσεων ξεκινά από τα 24.550 ευρώ, μετά από την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» έως 8.000 ευρώ και επιδότηση απόσυρσης προηγουμένου οχήματος έως 1.000 ευρώ, ενώ καλύπτεται από πέντε χρόνια ή 200.000 χλμ. εργοστασιακής εγγύησης, με αυτήν της μπαταρίας να εκτείνεται στα 8 χρόνια ή τα 160.000 χλμ..


Η δεύτερη πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού ανοίγει σε αντίθετη φορά σε γωνία σχεδόν 90 μοιρών, δεν περιορίζει την ορατότητα και δίνει την εντύπωση μίας «εικονικής» μεσαίας κολώνας.

Η δεύτερη πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού ανοίγει σε αντίθετη φορά σε γωνία σχεδόν 90 μοιρών, δεν περιορίζει την ορατότητα και δίνει την εντύπωση μίας «εικονικής» μεσαίας κολώνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κλασικό hatchback, μοντέρνο cabrio ή πρακτικό 3+1;

Το απαράμιλλο στυλ και η ρετρομοντέρνα σχεδίαση είναι δύο από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του Fiat 500e, το οποίο λανσάρεται σε μοναδική παλέτα χρωματικών επιλογών αλλά και σε τρία είδη αμαξώματος. Πέραν της «απλής» έκδοσης hatchback και εκείνης με ανοιχτή οροφή, το ηλεκτρικό 500αράκι θέτει νέα όρια καινοτομίας και πρακτικότητας με την έκδοση 3+1. Με την προσθήκη μίας δεύτερης πόρτας από την πλευρά του συνοδηγού διευκολύνεται η πρόσβαση στο εσωτερικό, επιτρέποντας ακόμη και την πιο άνετη τοποθέτηση ειδικού καθίσματος για παιδιά μικρής ηλικίας.

Τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό με τεράστια οθόνη αφής

Παρότι μιλάμε για ένα μοντέλο του μίνι segment, το Fiat 500e φροντίζει να ικανοποιεί στο απόλυτο τις απαιτήσεις στον τομέα συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Εφοδιασμένο με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του το οποίο μπορεί να προσφέρει δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Συγχρόνως, από την βασική του έκδοση προσφέρεται με μία wide οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UCONNECT5.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto