Φίλος του οικογενειάρχη το Hyundai Tucson

3.293 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Το Hyundai Tucson κατέκτησε το αναγνωρισμένο βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια αυτοκινήτου από γερμανικό Μέσο επικρατώντας ανάμεσα σε 16 μοντέλα-ανταγωνιστές.

Οι αναγνώστες της Γερμανικής «Bild am Sonntag» ανέδειξαν το Hyundai Tucson ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai στη Γερμανία. Μόνο τον Μάιο του 2019, περίπου 2.600 αγοραστές επέλεξαν το Hyundai Tucson (42,8% περισσότεροι από ότι τον Μάιο του 2018).

Η Hyundai προσφέρει το Tucson με δύο βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi με υβριδική τεχνολογία 48V, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 12%, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία. Ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο.

Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Hyundai στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων CO2 εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, το Hyundai Tucson διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, (Hyundai SmartSense), τα οποία αυξάνουν σημαντικά την οδηγική ασφάλεια και προσφέρουν πιο ευχάριστη οδηγική άνεση.

Τέλος, σημειώνουμε πως, το Hyundai Tucson προσφέρεται στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 20.590 ευρώ στη βενζίνη και 22.370 ευρώ στο diesel.

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI TUCSON