• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εταιρεία παρέχει πλέον σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές και κατόχους του Ford Focus RS τις ζάντες HC3, οι οποίες αποτελούν μέρος της σειράς HC.

Ford Focus RS διαφορετικό από τα άλλα

2.176 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2017

Τι δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες του Ford Focus RS να προσθέσουν ένα νέο σύνολο ζαντών δίνει η Vossen, το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του σπορ αυτοκινήτου.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Η εταιρεία παρέχει πλέον σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές και κατόχους του Ford Focus RS τις ζάντες HC3, οι οποίες αποτελούν μέρος της σειράς HC.
 
Το κόστος ανά ζάντα ξεκινά στα 1.700 δολάρια (1.442 ευρώ περίπου) για τις 19αρες, ενώ ως συνήθως η Vossen  προσφέρει αυτό το σετ και σε διάσταση 24 ιντσών. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη είναι και η γκάμα των χρωμάτων, 48 για την ακρίβεια, στα οποία μπορούν να προστεθούν πολλά προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως,  στοιχεία φωτισμού αλλά και διαφορετικά μπουλόνια.
Κάνοντας τους κατάλληλους υπολογισμούς το κόστος αγοράς ανά τετράδα ξεκινά από τα 6.800 δολάρια (5.769 ευρώ περίπου), χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται κάποια από τις έξτρα υπηρεσίες που προαναφέρθηκαν.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Ford Focus RS έχει τιμή εκκίνησης στην αγορά των ΗΠΑ 36.120 δολάρια (30.643 ευρώ περίπου). Εσείς τι λέτε θα προσφέρατε στο αυτοκίνητό σας αυτό το σετ της Vossen;     

114 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS

Tags: FORD FOCUS