Ford GT του 2017 πωλήθηκε για 1.5 εκ. ευρώ.

Ford GT του 2017 πωλήθηκε για 1.5 εκ. ευρώ

1.883 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2018)

Ικανό για να συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό μέσα σε ελάχιστα λεπτά αποδείχτηκε ένα Ford GT, που έλαβε μέρος σε δημοπρασία, παρόλο που ο ιδιοκτήτης του δεν έχει το δικαίωμα να το πουλήσει για κάποια χρόνια.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της Ford, το GT, σε δημοπρασία που διεξήχθη από τον οίκο Mecum κατάφερε σε λιγότερο από δύο λεπτά να πωληθεί για 1,815 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 1.530.000 ευρώ).
 
Το άκουσμα αυτής της είδησης δεν αποτελεί κάτι το οποίο εκπλήσσει, καθώς κατά καιρούς πολλά ισχυρά αυτοκίνητα περιορισμένης έκδοσης ή και όχι έχουν πουληθεί για μεγάλα ποσά. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο παραγωγής του 2017 πωλήθηκε για αυτό το ποσό, παρόλο τον όρο που επιβάλει σε τέτοιες περιπτώσεις η Ford που υποχρεώνει αυτούς που αγοράζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να το διατηρούν στην κατοχή του για δύο χρόνια τουλάχιστον.
Μάλιστα οι μνήμες είναι νωπές από τη μήνυση που η εταιρεία είχε καταθέσει κατά του παλαιστή και ηθοποιού John Cena, ο οποίος πούλησε το Ford GT που είχε στην κατοχή του σε λιγότερο διάστημα των δύο χρόνων, από τη στιγμή που το είχε αγοράσει.
 
Από τη μεριά του ο οίκος ανέφερε πως η εταιρεία είχε δώσει το πράσινο φως για να πουλήσει το όχημα, ωστόσο από τη μεριά της Ford δεν σχολιάστηκε κάτι σχετικό, αναφέροντας πως οι συμφωνία για την 24μηνη διατήρηση του μοντέλου ισχύει.

Hyundai
OPEL