Ford Mustang Mach-E GT: Από 79.980 ευρώ στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E GT: Από 79.980 ευρώ στην Ελλάδα

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Το ισχυρότερο μοντέλο που έχει φέρει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, η Mustang Mach-E GT, διατίθεται στην Ελλάδα από 79.980 ευρώ.

Mustang Mach-E GT: Στην Ελλάδα το πιο ισχυρό Ford που έχει έρθει στην Ευρώπη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαθέσιμη στην Ελλάδα από 79.980 ευρώ είναι η Mustang Mach-E GT, το ισχυρότερο μοντέλο που έχει ποτέ διαθέσει η Ford στην Ευρώπη. Σημείο αναφοράς για την έκδοση GT είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες της που αποδίδουν 487 ίππους και θηριώδη, άμεσα διαθέσιμη ροπή 860 Nm, εξασφαλίζοντας στο ηλεκτρικό pony επιτάχυνση από στάση σε μόλις 3,7 δλ. Και όλα αυτά, χωρίς συμβιβασμούς στην ελευθερία κίνησης, καθώς η προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 98,7 kWh εξασφαλίζει αυτονομία με μία πλήρη φόρτιση που φτάνει τα 500 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

Σε μοναδικά χρώματα και 20άρες ζάντες 

Ο σπορ χαρακτήρας της Mustang Mach- GT είναι άμεσα διακριτός. Εκτός από τους μοναδικούς εξωτερικούς χρωματισμούς Grabber Blue και Cyber Orange, η έκδοση GT ξεχωρίζει με τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τόξα των τροχών, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και από τη μοναδική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ. Την ίδια στιγμή, διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε Colorado Red.

Νέο προφίλ Untamed Plus, ανάρτηση MagneRide και μεγάλα δισκόφρενα

H Mustang Mach‑E GT επωφελείται επίσης από το αποκλειστικό προφίλ οδήγησης Untamed Plus. Το προφίλ Untamed Plus ρυθμίζει το σύστημα κίνησης ώστε να προσφέρει σταθερότητα όσον αφορά την παροχή ισχύος και ροπής σε διαδοχικούς γύρους σε μία πίστα και τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας για ελάχιστη παρέμβασή τους κατά την οδήγηση σε πίστα. Η Ford συνεργάστηκε επίσης με την Pirelli για τη δημιουργία μιας ειδικής γόμας και χάραξης πέλματος για ελαστικά διαστάσεων 245/45 R20, υποστηρίζοντας έτσι την αυξημένη ροπή σε συνδυασμό με την τετρακίνηση του μοντέλου. Την ίδια στιγμή, τα αεριζόμενα εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 385 mm της Brembo με τα οποία εφοδιάζεται η Mustang Mach‑E GT είναι τα μεγαλύτερα σε σχέση με εκείνα οποιουδήποτε μοντέλου της Mustang Mach-E. Το αυτοκίνητο λαμβάνει επίσης ως στάνταρ την προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide, ειδικά ρυθμισμένη για τους ευρωπαϊκούς δρόμους. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat