Ford Mustang: To πιο δημοφιλές sportscar για 7η συνεχόμενη φορά

Ford Mustang: To πιο δημοφιλές sportscar για 7η συνεχόμενη φορά

2.877 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2022)

Η Ford Mustang κατάφερε για 7η φορά να πάρει τον τίτλο του πιο δημοφιλούς sportscar στον κόσμο, ωστόσο το σερί ίσως σταματήσει το 2022.

Αυτοκρατορία της Mustang τα 7 τελευταία χρόνια

Μπορεί να έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως οι πρώτες αναφορές πως η Ford έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της επόμενης Mustang, ωστόσο η τωρινή γενιά συνεχίσει να σημειώνει εξαιρετική εμπορική πορεία, αφού κατάφερε να πάρει για ακόμη μια χρονιά τον τίτλου του δημοφιλέστερου sportscar, σύμφωνα με τα στοιχεία της S&P Global Mobility.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις ΗΠΑ το 75% των πωλήσεων της Mustang

H Ford κατάφερε να πουλήσει σχεδόν 70.000 Mustang παγκοσμίως το 2021, χωρίς μάλιστα στο νούμερο αυτό να συμπεριλαμβάνεται η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Στις ΗΠΑ σημειώθηκε το 75% των πωλήσεων του μοντέλου, ενώ στη Νέα Ζηλανδία υπήρξε η μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων με 54,3%. Ακολούθησαν η Βραζιλία και η Νότια Κορέα με 37,3% και 16,6% αντίστοιχα.

Τελειώνει το σερί το 2022;

Η Mustang είναι το sportscar με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για 7 συνεχόμενα χρόνια, όμως το 2022 ίσως μπει τέλος στην αυτοκρατορία του μοντέλου. Κατά τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, οι πωλήσεις της Mustang είναι μειωμένες κατά 19%, αν και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13.986 πωλήσεις. Το Dodge Challenger είναι δεύτερο με 11.124 ταξινομήσεις, με την Chevrolet Camaro να είναι τρίτη με 6.710 αυτοκίνητα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda