3 φωτογραφίες »

Φορτηγάκι-ρομπότ σε ακολουθεί & φέρνει παγωμένες μπύρες

3.640 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Θέλεις παγωμένες μπύρες, νερό, χυμό ή ό,τι άλλο μη μηδέν κόπο; Το φορτηγάκι-ρομπότ της Heineken βάζει τέλος στο κουβάλημα των φορητών ψυγείων και δίνει τη λύση, αφού του κάνεις νεύμα και σε ακολουθεί.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και, εκτός από την θάλασσα και τον ήλιο, το ελληνικό καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά. Όμως για να τα έχεις αυτά μαζί σου στις διακοπές, χρειάζεσαι να κουβαλήσει κάποιος το κλασικό ψυγείο γεμάτο με παγοκυψέλες ή «παγόνερο» (η αλλιώς «βούτες» για τους γνώστες, δηλαδή μπόλικος πάγος και νερό ώστε να βυθίζονται και να κρυώνουν γρήγορα τα κουτάκια μπύρας, αναψυκτικού κ.λπ.). Βάλε μέσα και όλα τα μπουκαλάκια ή κουτάκια όσων θέλεις να πάρεις μαζί σου και το βάρος ανεβαίνει τόσο, που ξεκινάς να λυπάσαι τον κουβαλητή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η λύση ήρθε από την Heineken που δημιούργησε το Beer Outdoor Transporter (B.O.T), ένα μικρό τριαξονικό ρομπότ με τέσσερις μικρούς τροχούς και δύο μεγαλύτερους, όλοι «ντυμένοι» με αντιολισθητικό υλικό, που μπορεί να κουβαλήσει το ψυγείο της Heineken στην «καρότσα» του. Το Heineken B.O.T διαθέτει «εγκέφαλο» που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και δεκάδες αισθητήρες που του επιτρέπουν να κινηθεί ακολουθώντας το «αφεντικό» του, ενώ μπορεί να διατηρήσει παγωμένα έως και 12 κουτάκια μπύρας ή ό,τι άλλο επιλέξετε να βάλετε μέσα στο ψυγείο. Μπορεί να κινηθεί σε αρκετά τερέν αρκεί να είναι σχετικά βατά (σ.σ. σε αμμουδιά λογικά θα τα βρει σκούρα), ενώ αρκεί ένα νεύμα για να σας ακολουθήσει όπου πάτε, αν και δεν θα το ξεγελάσετε να πέσει μαζί σας στο νερό!

Κλείνοντας, το Heineken B.O.T δεν είναι προς το παρόν προϊόν μαζικής παραγωγής, ωστόσο μερικοί τυχεροί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού το έκαναν δικό τους συμμετέχοντας σε κλήρωση μέσω του επίσημου site της εταιρείας. Αναμένουμε νεότερα από την Heineken γιατί, όπως και να το κάνουμε, στην Ελλάδα κάτι τέτοιο θα πουλούσε τρελά... 

Οδηγοί, μην χαίρεστε! Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, οπότε μόνο οι υπόλοιποι θα απολαύσουν τις παγωμένες μπύρες που θα τους κάνει delivery το Heineken B.O.T.!
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto