8 φωτογραφίες »

Φρεσκάρισμα για την Mercedes AMG GT 4-Door Coupe

3.926 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2021)

Η Mercedes πήρε την απόφαση να φρεσκάρει την AMG GT 4-Door Coupe, προχωρώντας σε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση και στην εσωτερική διαρρύθμιση, ενώ πρόσθεσε μια νέα έκδοση Manufaktur Exclusive Edition στη γκάμα και επιπλέον επιλογές χρωμάτων.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, η αναθεωρημένη Mercedes AMG GT 4-Door Coupe λαμβάνει τρία νέα χρώματα (Starling Blue Metallic, Manufaktur Starling Blue Magno και Manufaktur Cashmere White Magno). Το μοντέλο διαθέτει επίσης καινούργιους τροχούς 20 και 21 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες φρένων.
 
Οι αγοραστές θα βρουν επίσης μια ποικιλία νέων και διευρυμένων πακέτων στυλ, συμπεριλαμβανομένου του Silver Chrome Exterior Package που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικό στην 63 S. Παρομοίως, το AMG Exterior Carbon Fiber Package I είναι τώρα διαθέσιμο στην GT 53. Τρίτο αλλά όχι καταϊδρωμένο είναι το AMG Night Package II, το οποίο προσθέτει στο μοντέλο μάσκα από σκούρο χρώμιο, ενώ η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να «παντρέψουν» τα πακέτα Night and Carbon Fiber.
 
Πιο ουσιαστικές αναβαθμίσεις βρίσκουμε στην καμπίνα όπου υπάρχουν νέοι συνδυασμοί ταπετσαριών, καθώς και ένα νέο κάθισμα σε στυλ πάγκου για το πίσω μέρος. Το τελευταίο αυξάνει την χωρητικότητα του εσωτερικού για πέντε άτομα και κάνει την GT 4-Door λίγο πιο πρακτική.
 
Στους κινητήρες, ο turbo 3,0 λίτρων 6κυλινδρος βενζινοκινητήρας προσφέρει 367 ίππους και 500 Nm ροπής. Συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και ένα σύστημα τετρακίνησης με μεταβλητή κατανομή ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα στην Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ γίνεται σε 4,9 δευτερόλεπτα. Διαθέσιμη είναι και η Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ που εξοπλίζεται από το ίδιο μοτέρ το οποίο ωστόσο προσφέρει 435 ίππους και 520 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα.
 
Αφήνοντας στην άκρη τους κινητήρες, η GT 4-Door αποκτά μια αναδιαμορφωμένη ανάρτηση AMG Ride Control +, που διαθέτει δύο βαλβίδες περιορισμού πίεσης οι οποίες είναι συνεχώς μεταβλητές. Έτσι μπορεί να ρυθμιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια σε διαφορετικές συνθήκες και προγράμματα οδήγησης. Τέλος, παρούσα είναι και η έκδοση Manufaktur Exclusive Edition, που βασίζεται στην GT 53 και διαθέτει σκούρο κόκκινο χρώμα εξωτερικά συνδυασμένο με το πακέτο Silver Chrome Exterior Package και ζάντες 21 ιντσών. Στο εσωτερικό θα βρει κανείς δέρμα Nappa και επένδυση από ξύλο τέφρας.
 
Οι εξακύλινδρες εκδόσεις της Mercedes AMG GT 4-Door Coupe θα φτάσουν στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες τον Αύγουστο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

NEO TRAFIC
moto