Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Φρέσκια εμφάνιση και εξηλεκτρισμένα τα Fiat 500 και 500Χ Dolcevita
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρέσκια εμφάνιση και εξηλεκτρισμένα τα Fiat 500 και 500Χ Dolcevita

3.518 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2022)

Στο φρεσκάρισμα του Fiat 500 και 500Χ Dolcevita προχώρησε η ιταλική μάρκα προσφέροντας στα μοντέλα της ήπια υβριδικούς κινητήρες αλλά και ανανεωμένη εμφάνιση.

Σε συνδυασμό με μαλακή οροφή

Με νέα χαρακτηριστικά θα πορευτούν πλέον στις αγορές τα Fiat 500 και 500Χ Dolcevita, αφού απέκτησαν υβριδικά συστήματα κίνησης και ελαφρώς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για φρέσκια εμφάνιση. Μάλιστα, οι νέες ειδικές εκδόσεις Dolcevita συνδυάζονται αποκλειστικά με στυλ αμαξώματος με μαλακή οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ήπια υβριδικό με 130 ίππους

Ξεκινώντας από το 500X, εφοδιάζεται με το νέο ήπιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρουσιάστηκε στη γκάμα νωρίτερα φέτος. Έτσι, συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1,5 λίτρων κινητήρα απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής και μία μίζα-γεννήτρια 48βολτ που προσθέτει ακόμα 20 άλογα και 55 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα μέσω ενός νέου αυτόματου 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Καλός βασικός εξοπλισμός στο 500X Dolcevita

Οπτικά το 500X Dolcevita αποκτά νέο λευκό χρώμα (Gelato White) που συνδυάζεται με μαύρα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα η μαλακή οροφή προκειμένου να επιτυγχάνεται διχρωμία. Οι ζάντες είναι 18 ιντσών, ενώ ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το infotainment Uconnect με οθόνη 7 ιντσών, πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματους προβολείς και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες.