Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο Jeep Yuntu.

Φτάνει και πιο ισχυρό Grand Wagoneer;

2.253 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2018)

Πάνω σε μια πιο ισχυρή και «σκληροτράχηλη» έκδοση του Jeep Grand Wagoneer εργάζεται η φίρμα, η οποία αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το μοντέλο μέσω της έκδοσης Trackhawk.

Μπορεί το νέο Jeep Grand Wagoneer να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του, ωστόσο τα μέσα του εξωτερικού επικαλούνται τη διαρροή ενός εγγράφου το οποίο αναφέρει πως μία πιο ισχυρή έκδοση είναι στα «σκαριά» παίρνοντας τον Hellcat V8 6.2-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα, ο οποίος θα προσφέρει 729 ίππους.
 
Επιπλέον τα ίδια μέσα αναφέρουν πως ο κινητήρας του Jeep Grand Wagoneer Trackhawk θα συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο είναι ήδη κατασκευασμένο από την ZF και πρόκειται για το ZF-8HP95X.
Μάλιστα δεν αποκλείεται το εν λόγω μοντέλο να είναι ήδη μέρος τους δοκιμαστικού στόλου της εταιρείας, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί μέχρι αυτή τη στιγμή να επιβεβαιωθεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το απλό Grand Wagoneer αναμένεται να φτάνει μετά το 2019.
 
Αναφερόμενοι στο Grand Wagoneer, να πούμε πως αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα στον τομέα του, έχοντας ταυτόχρονα την ικανότητα να ανταπεξέρθει σε δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές. Όταν εισέλθει στην αμερικανική αγορά το νέο μοντέλο θα ανταγωνιστεί τα Chevrolet Tahoe και Ford Expedition, ενώ η πολυτελής έκδοση θα «μπει απέναντι» στην Cadillac Escalade, το GMC Yukon Denali και την Lincoln Navigator.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες σχετικά με το αν θα προσφερθεί το νέο Wagoneer στην Ευρωπαϊκή αγορά και κατ επέκταση στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει γνωστές.  

Hyundai
4green