Μια βελτιωμένη έκδοση της Ferrari GTC4Lusso T παρουσίασε η Novitec, η οποία έχει κάνει το ιταλικό μοντέλο ακόμα πιο ισχυρό.

Tο τελευταίο στοιχείο που πρόσθεσε η Novitec είναι ένα νέο σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης, το οποίο βοηθά και στη μείωση του βάρους.

GTC4Lusso T από τη Novitec

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Μια βελτιωμένη έκδοση της Ferrari GTC4Lusso T παρουσίασε η Novitec, η οποία έχει κάνει το ιταλικό μοντέλο ακόμα πιο ισχυρό.

Συγκεκριμένα εφαρμόζοντας δύο μονάδες plug-and-play στον εγκέφαλό του κινητήρα, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων προσφέρει στη Ferrari,  99 επιπλέον ίππους και 122Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως ο V8 twin-turbo κινητήρας των 3.9 λίτρων που κανονικά προσφέρει 610 άλογα και 760Nm, τώρα έχει σκαρφαλώσει στους 709 ίππους και στα 882Nm ροπής.
 
Πλέον το supercar είναι σε θέση να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, όντας βελτιωμένο κατά 3 δέκατα του δευτερολέπτου, ενώ σε ότι αφορά τη μέγιστη ταχύτητα αυτή υπερβαίνει τα 325 χλμ./ώρα βελτιωμένη κατά 5 χλμ./ώρα σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο.
Επιπλέον η εταιρεία αναφέρει πως η αναβαθμισμένη Ferrari GTC4Lusso T επωφελείται από τη βελτιωμένη αεροδυναμική, για την οποία υπεύθυνα μεταξύ άλλων είναι τα σπόιλερ που έχουν τοποθετηθεί τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, αλλά και τα ανθρακονημάτινα καλύμματα των πλαϊνών καθρεφτών.
 
Το ιταλικό supercar  βρίσκεται 35 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος μετά από τη λήψη νέων σπορ ελατηρίων, ενώ μεταξύ των μπροστά και των πίσω τροχών η διαφορά του μεγέθους ανέρχεται στη μία ίντσα (21 μπροστά και 22 πίσω).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο στοιχείο που πρόσθεσε η Novitec είναι ένα νέο σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης, το οποίο βοηθά και στη μείωση του βάρους.     

peugeot
test center