Οι εικόνες περάν των φωτιστικών σωμάτων και της σχεδιαστικής γραμμής που θα ακολουθήσει το I.D. hatchback δεν παρουσιάζουν κάτι άλλο.

Να θυμίσουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό hatch θα μπει στην παραγωγή τον Νοέμβριο του 2019.

«Γεύση» του I.D. hatchback από τη VW

2.024 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Η Volkswagen αναμένεται να ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες για το επερχόμενο I.D. hatchback και λίγες ημέρες πριν συμβεί αυτό έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

Οι εικόνες περάν των φωτιστικών σωμάτων και της σχεδιαστικής γραμμής που θα ακολουθήσει το I.D. hatchback δεν παρουσιάζουν κάτι άλλο. Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μόλις ημέρες πριν η γερμανική μάρκα ανοίξει το βιβλίο των  προπαραγγελιών, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις 8 Μαΐου.
 
Αυτό έχει επιβεβαιώσει σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Πωλήσεων της VW, Jurgen Stackmann, ο οποίος κατά το παρελθόν τόνισε: «To πρώτο μέρος του ταξιδιού θα αρχίσει στις 8 Μαΐου. Τότε είναι που θα αρχίσουν οι προ-παραγγελίες για το I.D. Αυτή θα είναι η στιγμή που μπορούν οι πελάτες μας να γίνουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες του I.D, δίνοντας μια προκαταβολή. Κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη έκδοση θα ξεπουλήσει πριν το I.D αποκαλυφθεί στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, αυτό δείχνουν οι αριθμοί».
 
Να θυμίσουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό hatch θα μπει στην παραγωγή τον Νοέμβριο του 2019 και θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας στις αρχές του 2020. Το «πράσινο» μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην MEB ηλεκτρική πλατφόρμα του Group, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα I.D. μοντέλα που θα λανσαριστούν σύντομα.
 
Στην βασική έκδοση, η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει πιθανότατα τα 331 χλμ. ενώ η κορυφαία έκδοση ίσως έχει την δυνατότητα να κάνει έως και 550 χλμ. με μόνο μια φόρτιση. Τέλος, όσον αφορά στην τιμή, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να ξεκινά από ένα ποσό μικρότερο των 30.000 ευρώ.

AUTOFIT PASXA
4green