Η Hyundai προετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο της SUV, που θα λάβει την ονομασία Venue.

Στο πίσω μέρος το σκίτσο υπονοεί πως το πορτμπαγκάζ θα αποτελείται από δύο αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες.

Το εσωτερικό δεν ακολουθεί την ριζοσπαστική σχεδίαση του εξωτερικού μέρους.

Η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας δε φαίνεται τόσο εντυπωσιακή όσο στο Kona, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων φανερώνει την ύπαρξη αυτόματου κιβωτίου.

«Γεύση» του νέου Hyundai Venue

4.661 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2019)

Η Hyundai προετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο της SUV, που θα λάβει την ονομασία Venue και έτσι ενόψει της αποκάλυψης μας έδωσε μία πρώτη ιδέα του τι θα δούμε αποκαλύπτοντας τα αυθεντικά σκίτσα του μοντέλου.

Μετά την προσθήκη του Kona στη γκάμα της Hyundai, οι άνθρωποι της κορεατικής μάρκας πιστεύουν πως υπάρχει χώρος για ένα ακόμα SUV το οποίο θα είναι το νέο Venue. Το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από το Kona και όπως αποκαλύπτει η φίρμα θα είναι αρκετό για αυτούς που θέλουν να κινηθούν με αυτό καθημερινά, αλλά και για αυτούς που θέλουν να εκδράμουν εκτός πόλης τα Σαββατοκύριακα.
 
Κοιτώντας τα σκίτσα αυτό που φαίνεται είναι πως το Venue, όπως και το Kona, δεν έχει καθόλου συμβατικό σχεδιασμό. Τόσο τα φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος που τοποθετούνται σε δύο επίπεδα, όσο και η μάσκα έχουν ένα μοντέρνο σχεδιασμό και σίγουρα θα το κάνουν να ξεχωρίσει. Στο πίσω μέρος αν και το σκίτσο υπονοεί πως το πορτμπαγκάζ θα αποτελείται από δύο αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες, στην πραγματικότητα περιμένουμε το μοντέλο να έχει μία παραδοσιακή πόρτα.
 
Το εσωτερικό δεν ακολουθεί την ριζοσπαστική σχεδίαση του εξωτερικού μέρους, όμως η Hyundai έχει κάνει προσπάθεια να διαφοροποιήσει την εμφάνιση του από αυτή του Kona. Μάλιστα στο ταμπλό παρατηρούμε έναν χώρο αποθήκευσης, ακριβώς πάνω από το ντουλαπάκι, ικανός για να φιλοξενήσει μία ομπρέλα. Η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας δε φαίνεται τόσο εντυπωσιακή όσο στο Kona, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων φανερώνει την ύπαρξη αυτόματου κιβωτίου.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 17 Απριλίου, όταν το μικρό SUV θα ντεμπουτάρει στο Auto Show της Νέας Υόρκης.

ELASTIKA 2024
NISSAN