«Γεύση» του νέου Q8 από την Audi.

Tο Q8 αναμένεται να έχει ένα σπορ σχεδιασμό.

«Γεύση» του νέου Q8 από την Audi

2.467 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2018)

Teaser εικόνες με τις οποίες προϊδεάζει την επίσημη παρουσίαση του νέου Q8 έδωσε στη δημοσιότητα η Audi.

Η εταιρεία δεν αναφέρει πολλά για το νέο SUV, αλλά υποσχέθηκε πως σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του, κάτι το οποίο μεταφράζεται πως το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο είναι ο πιθανότερος προορισμός για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του γερμανικού αυτοκινήτου.
 
Από κει και πέρα περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το Q8 αναμένεται να έχει ένα σπορ σχεδιασμό, ο οποίος θα τονίζεται από μία γρίλια η οποία θα συνδυάζει κάθετες και οριζόντιες γραμμές, ενώ  πηγαίνοντας προς τα πίσω θα συναντά κανείς τις δυναμικές γραμμές, τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, τα μυώδη οπίσθια φτερά, αλλά και τα κομψά πίσω φώτα.
Το εσωτερικό υπόσχεται να είναι υψηλής τεχνολογίας και πολυτελές, με τα δερμάτινα καθίσματα να συνδυάζονται από μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ ένα ψηφιακό σύστημα οργάνων θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση του οδηγού.
 
Σε άλλες πληροφορίες, μπορεί νη Audi να μην το έχει επιβεβαιώσει αλλά όπως όλα δείχνουν το νέο Q8 θα βασιστεί στη πλατφόρμα MLB Evo και θα προσφερθεί με μια ποικιλία μηχανικών συνόλων, με το βασικό μοντέλο να χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 255 ίππους.
 
Από κει και πέρα πιθανή θα είναι η παρουσία ενός υπερτροφοδοτούμενου 3.0 λίτρων V6 κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 355 ίππους, αλλά και μία υβριδική έκδοση με τη συνδυαστική ισχύ των σχεδόν 450 ίππων να είναι πιθανή.
 
Τέλος, αν όλα αυτά δεν αρκούν μπορούμε να περιμένουμε τις ακόμα πιο ισχυρές εκδόσεις S Q8 και RS Q8, με την τελευταία να παίρνει ισχύ από ένα V8 twin-turbo 4.0 λίτρων κινητήρα που παράγει περίπου 530 ίππους.

ELASTIKA 2024
moto