Μπορεί βλέποντάς το συγκεκριμένο Volkswagen Golf, να μην σου γεμίζει το μάτι όμως αυτό το αυτοκίνητο έχει περισσότερη ισχύ από πολλά σημερινά supercar.

Golf με 1.000+ ίππους πιάνει 308 χλμ (+vid)

2.744 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Μπορεί βλέποντάς το συγκεκριμένο Volkswagen Golf, να μην σου γεμίζει το μάτι όμως αυτό το αυτοκίνητο έχει περισσότερη ισχύ από πολλά σημερινά supercars.

Το εν λόγω αμάξι λοιπόν ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα του μισού μιλίου που έγινε στη Γερμανία, στην κατηγορία των αυτοκινήτων με τετρακύλινδρους κινητήρες, καταφέρνοντας να αγγίξει τα 308.359 χλμ./ώρα.
 
Οι εξωτερικές αλλαγές του γερμανικού αυτού μοντέλου είναι λίγες, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί roll cage για την προστασία των επιβαινόντων. Ωστόσο κάτω από το καπό το Golf  έχει έναν τροποποιημένο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος του προσφέρει περισσότερα από 1.000 ίππους.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο το Golf  για να φτάσει από τα 100 τα 200 χλμ./ώρα χρειάστηκε 3.33 δευτερόλεπτα ενώ από τα 200 μέχρι τα 300 χλμ./ώρα του πήρε μόλις 7.03 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσει την τελική των308.359 χλμ./ώρα.
Καθόλου άσχημη επίδοση για ένα αυτοκίνητο πάνω από 30 ετών. Δείτε το βίντεο
                          

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel