• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ABT Sportsline έχει παρουσιάσει ένα βελτιωμένο Audi SQ5, με επιπλέον ισχύ και διακριτικές αλλαγές στο εξωτερικό.

Η εταιρεία δεν ανέφερε κάποια πληροφορία για το κόστος.

Η ΑΒΤ ανέβασε επίπεδο το Audi SQ5

1.250 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2019

Η ABT Sportsline έχει παρουσιάσει ένα βελτιωμένο Audi SQ5, με επιπλέον ισχύ και διακριτικές αλλαγές στο εξωτερικό.

Το εν λόγω μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα TDI, ωστόσο μέσω μία μονάδας ελέγχου της ABT η ισχύς του έχει αυξηθεί. Για να μιλήσουμε με αριθμούς τα 347 άλογα και τα 700 Nm ροπής έχουν πάρει την ανιούσα και συγκεκριμένα μιλάμε για 395 ίππους και 760 Nm ροπής. Η μεγαλύτερη ισχύς, η οποία διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς, με τη σειρά της έχει βελτιώσει και τις επιδόσεις. Το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα βελτιώθηκε κατά 0,2 δευτερόλεπτα και πλέον το μοντέλο χρειάζεται 4,9 δευτερόλεπτα.
 
Οπτικά, το SQ5 έχει λάβει τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος σπορ ποδιές, ενώ μένοντας στην «ουρά» παρατηρούμε πως οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν φινίρισμα από ίνες άνθρακα. Από κει και πέρα ευρύτερα είναι τα φτερά, ενώ το παρών δίνει και μία αεροτομή. Σε ότι αφορά τους τροχούς, οι στάνταρ εργοστασιακοί 20 ιντσών και οι προαιρετικοί 21 ιντσών, «βλέπουν» την ABT  να προσφέρει και ένα σετ 22 ιντσών, όπως και ένα νέο σύστημα ανάρτησης για να μειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.
 
Πριν μπει κάποιος στο εσωτερικό θα δει το λογότυπο της ABT Sportsline να προβάλλεται στο έδαφος με το που ανοίξει την πόρτα, ενώ στη καμπίνα ένα κουμπί stop/start και ένα κάλυμμα για τον επιλογέα ταχυτήτων είναι μεταξύ των λίγων αλλά αισθητών αναβαθμίσεων.
 
Η εταιρεία δεν ανέφερε κάποια πληροφορία για το κόστος.

Tags: AUDI