H ισχύς της A 45 θα πηγάζει από ένα νέο 2λιτρο μοτέρ με ιπποδύναμη λίγο παραπάνω από 400 ίππους.

Η AMG A 45 στο Ring (+vid)

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2018)

Tις δοκιμές της συνεχίζει η Mercedes-AMG A 45 έχοντας πάνω της ελαφρύ καμουφλάζ. Δείτε την στο video.

Δεν βρίσκεις αρκετή την Mercedes-AMG A 35 που πρόσφατα αποκαλύφθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία και στην Ελλάδα; Τότε θα πρέπει να κάνεις λιγάκι ακόμη υπομονή αφού η πιο ισχυρή A 45 έκδοση θα είναι έτοιμη το επόμενο έτος, μιας και συνεχίζει να δοκιμάζεται στην πίστα του Νurburgring κάτω από αρκετό καμουφλάζ.

Το στοιχείο που θα την κάνει να ξεχωρίζει από την A 35 θα είναι η Panamericana γρίλια ενώ στο πίσω μέρος οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης θα δίνουν ακόμα πιο σπορτίφ τόνο στην εμφάνιση του γερμανικού μοντέλου. Τέλος, αν και η A 45 που θα δείτε παρακάτω στο video εξοπλίζεται με ένα μικρό σπόιλερ στο τέλος της οροφής, το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να εξοπλιστεί με κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό δεδομένου πως η A 35 έλαβε μια πραγματικά εντυπωσιακού μεγέθους αεροτομή.
 
Όσον αφορά το μοτέρ, η ισχύς της A 45 θα πηγάζει από ένα νέο 2λιτρο μοτέρ με ιπποδύναμη λίγο παραπάνω από 400 ίππους σε συνεργασία με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το 4Matic σύστημα τετρακίνησης.

Με το ίδιο το αφεντικό της AMG να αναφέρει πως το σασί της νέας A 45 θα είναι «απίστευτο» ακόμα και σε σχέση με τον προκάτοχό της, η μάρκα φαίνεται πως έχει μεγάλες προσδοκίες για τις ικανότητες του μοντέλου.
 

CORAL GAS PASXA
skoda