Μετά από δύο μέρες δοκιμών και εξοικείωσης,  ο οδηγός κατάφερε να γράψει χρόνο 1:44:3, παρόλο που δεν μπορούσε να δει τίποτα από τα κρύσταλλα του αυτοκίνητου, παρά μόνο ακούγοντας οδηγίες από τον οδηγ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μετά από δύο μέρες δοκιμών και εξοικείωσης, ο οδηγός κατάφερε να γράψει χρόνο 1:44:3, παρόλο που δεν μπορούσε να δει τίποτα από τα κρύσταλλα του αυτοκίνητου, παρά μόνο ακούγοντας οδηγίες από τον οδηγό που βρισκόταν πίσω του σε άλλο αυτοκίνητο.

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio «γράφει» χρόνους στο Silverstone

4.225 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2016)

Οι Ιταλοί «γιόρτασαν» το λανσάρισμα της Giulia στην Αγγλία, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Δείτε τι σκέφτηκαν.

Στην Alfa Romeo έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για τη νέα Giulia. Και όχι άδικα. Έτσι, ο ενθουσιασμός των Ιταλών είναι δύσκολο να κρυφτεί, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να αναδεικνύουν τις χάρες του νέου τους μοντέλου.  Για το λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulia στην Αγγλία, η ιταλική εταιρεία σκέφτηκε κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο. Προσπάθησε να κάνει ρεκόρ στο Silverstone με Giulia Quadrifoglio, με τη διαφορά ότι ο οδηγός είχε «δεμένα μάτια». Ας δούμε, όμως, πως το πέτυχε.

Για το λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulia στην Αγγλία, η ιταλική εταιρεία σκέφτηκε κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο. Προσπάθησε να κάνει ρεκόρ στο Silverstone με Giulia Quadrifoglio, με τη διαφορά ότι ο οδηγός είχε «δεμένα μάτια».

Για το λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulia στην Αγγλία, η ιταλική εταιρεία σκέφτηκε κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο. Προσπάθησε να κάνει ρεκόρ στο Silverstone με Giulia Quadrifoglio, με τη διαφορά ότι ο οδηγός είχε «δεμένα μάτια».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Προκειμένου να επιτευχθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα, χρησιμοποιήθηκαν δύο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. To πρώτο μοντέλο από αυτά είχε καλυμμένα παράθυρα, ώστε ο οδηγός να μην μπορεί να δει απ έξω. Aλλη μια Giulia, ίδιας έκδοσης, ακολουθούσε δίνοντας οδηγίες. Επίσης, για την ιστορία, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου ήταν ο Ed Morris, ο νεώτερος Βρετανός οδηγός στο Le Mans. Μετά από δύο μέρες δοκιμών και εξοικείωσης,  ο οδηγός κατάφερε να γράψει χρόνο 1:44:3, παρόλο που δεν μπορούσε να δει τίποτα από τα κρύσταλλα του αυτοκίνητου, παρά μόνο ακούγοντας οδηγίες από τον οδηγό που βρισκόταν πίσω του σε άλλο αυτοκίνητο. Σχετικά με το χρόνο που σημειώθηκε, αναφέρουμε ότι σε ένα από τα βρετανικά Grand Prix, ο Νino Farina σημείωσε χρόνο 1:44 στην πίστα του Silverstone (χρόνος ρεκόρ πριν από 65 χρόνια).
 
Όντας ενθουσιασμένος μετά από αυτό το ρεκόρ, ο Ed Morris δήλωσε: « Έχω οδηγήσει εκατοντάδες αυτοκίνητα στη ζωή μου, αλλά πότε κάποιο με καλυμμένα τα παράθυρα που δεν μπορείς να δεις έξω. Σαν οδηγός αγώνων είναι στη φύση μου να πιέζω τα αυτοκίνητα στο όριο και ξέροντας ότι η Giulia είναι ένα αυτοκίνητο καλοστημένο και με αρκετή τεχνολογία, επικεντρώθηκα  στο στόχο μου και πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα».
 
Θυμίζουμε ότι η Αlfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι το γρηγορότερο σεντάν παραγωγής μοντέλο, έχοντας σημειώσει το καλύτερο ρεκόρ στο Nurburgring, με χρόνο 7:32 τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Δείτε το βίντεο από τις δοκιμές της  Giulia Quadrifoglio στο Silverstone


Το ρεκόρ της Giulia (+vid)


   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center