Η Alfa Romeo Giulia της Manhart έχει 653 άλογα
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Alfa Romeo Giulia της Manhart έχει 653 άλογα

5.781 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2021)

Λίγο γερμανικό DNA πρόσθεσε στην Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ο βελτιωτικός οίκος της Manhart, δημιουργώντας την κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, Manhart Giulia QV600.

Γερμανικό DNA στην Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio; Η απάντηση είναι, ναι και όπως φαίνεται στην πράξη αυτό κατάφερε να το πετύχει η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, Manhart με την εκπληκτική δημιουργία της η οποία ακούσει στο όνομα, Manhart Giulia QV600.
 

Με 653 ίππους η Manhart Giulia QV600

Μπορεί πολλοί να υποθέσουν πως ο αριθμός 600 στην ονομασία του μοντέλου αφορά την ιπποδύναμη, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Λαμβάνοντας λοιπόν τις απαραίτητες τροποποιήσεις, η Manhart Giulia QV600 αντλεί από τον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων, 653 άλογα και 790 Nm ροπής (η εργοστασιακή  QV έχει 510 άλογα). Η κίνηση συνεχίζει να διοχετεύεται στους πίσω τροχούς χάρη σε ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ενώ το αυτοκίνητο είναι αναμφίβολα ταχύτερο από μια κανονική Giulia Quadrifoglio, η Manhart δεν δημοσίευσε λεπτομέρειες για την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα.
 

Νέες ζάντες, αλλαγές στην ανάρτηση 

Οι τροχοί πάνω στους οποίους πατάει μετρούνται στις 20 ίντσες και ξεχωρίζουν χάρη στο κίτρινο εξωτερικό χείλος που συνοδεύει τις μαύρες ακτίνες. Επίσης μετατροπή έχει γίνει και στην ανάρτηση, κατεβάζοντας έτσι το αυτοκίνητο ακόμα πιο κοντά στο έδαφος.
 

Μόνο 10 μοντέλα 

Η Manhart θα κατασκευάσει μόλις 10 μονάδες αυτής της ιδιαίτερης Giulia Quadrifoglio με την κάθε μία να κοστίζει 119.500 ευρώ.

Τρελαίνει κόσμο η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio της Manhart.
-Ρυθμισμένη να έχει 653 άλογα και 790 Nm ροπής.
-Νέες ζάντες και αλλαγές στην ανάρτηση.
-Μόνο 10 μοντέλα θα κατασκευαστούν.
Πολλά ή λίγα τα 120 χιλιάρικα για αυτό το μοντέλο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center