Η Alfa Romeo επιβεβαίωσε την έκδοση Veloce της Tonale

Η Alfa Romeo επιβεβαίωσε την έκδοση Veloce της Tonale

2.827 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2022)

Η Alfa Romeo Tonale έρχεται σε λίγες ημέρες και η ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε πως ανάμεσα στις εκδόσεις του νέου SUV θα υπάρχει και η Veloce!

Στις 8/2 το ντεμπούτο

Στις 8 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale και η ιταλική φίρμα συνεχίζει να αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης teaser αναφορικά με το επερχόμενο SUV. Μάλιστα σύμφωνα με το τελευταίο βίντεο, η Alfa επιβεβαιώνει πως η Tonale θα προσφερθεί και στην εξοπλιστική έκδοση Veloce.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4+1 εκδόσεις

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν η φημολογία που υπήρξε αναφορικά με τις εκδόσεις της Tonale έκανε λόγω πως θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, Super, Sprint, Ti και Veloce, ενώ κατά το λανσάρισμα θα υπάρξει και η έκδοση Speciale, που θα είναι βασισμένη στη Veloce. Από τη στιγμή λοιπόν που η έκδοση Veloce επιβεβαιώθηκε επίσημα δεν αποκλείεται η φημολογία για τις 4+1 εκδόσεις να βγει αληθινή.  

LED φώτα και οθόνες στην καμπίνα

Από κει και πέρα τα προηγούμενα teaser που έχουν κυκλοφορήσει ασχολούνται με το εξωτερικό και το εσωτερικό. Ένα από αυτά έχει επιβεβαιώσει πως η Tonale θα διαθέτει λεπτούς LED προβολείς, ενώ στην καμπίνα το αυτοκίνητο θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και οθόνη αφής για το infotainment, δερμάτινο τιμόνι και καθίσματα στα προσκέφαλα των οποίων θα είναι ραμμένο το λογότυπο της εταιρείας. Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto