H Αudi λοιπόν θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο την Mercedes.

H Audi αποχαιρετά την Mercedes! (+videos)

2.814 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2018)

Mε το δικό της μοναδικό τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει η Audi την Mercedes από το DTM. Δείτε το πανέμορφο video που ετοίμασε.

Η Μercedes με τον Paffett κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα οδηγών αλλά και αυτό των Κατασκευαστών στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM), ωστόσο οι τίτλοι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι της Μercedes, λόγω της απόφασης που πήρε πριν αρκετούς μήνες να αποχωρήσει από την διοργάνωση στο τέλος της φετινής χρόνιας για να εστιάσει στη συμμετοχή της στην Formula E.

H γερμανική μάρκα είχε συνεχή παρουσία από την στιγμή που το πρωτάθλημα επανιδρύθηκε το 2000 ενώ συνολικά συμμετείχε στο DTM σε όλες του τις μορφές για 30 χρόνια. Η φυγή της θα αφήσει το Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού με μόνο δύο γερμανικές ομάδες, τις υπόλοιπες δύο μεγάλες premium εταιρείες, την Audi και την ΒΜW ενώ η Aston Martin θα κληθεί να αντικαταστήσει το κενό της Mercedes μέσω της δικής της συμμετοχής.
 
H Αudi λοιπόν θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο της Mercedes, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο video με όλες τις καλές ή άσχημες στιγμές που μοιράστηκαν στο DTM για 22 χρόνια, τις συγκρούσεις, τις εντάσεις και τις εκάστοτε επιτυχίες. Είναι γνωστό πως οι τρεις μεγάλες premium γερμανικές μάρκες (Μercedes, BMW και Audi) παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, διατηρούν καλές σχέσεις και δεν αποφεύγουν ακόμα και να τρολάρουν η μία την άλλη σε πολλές περιπτώσεις 

Δείτε στο πρώτο video το αποχαιρετιστήριο video της Audi για τη Mercedes και έπειτα το video που ετοίμασε η τελευταία για τα χρόνια που πέρασε στο  DTM.
 

AUTOFIT PASXA
4green