Η Bentley Bentayga Bengala θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό, 15 μόλις μονάδων.

Το πίσω μέρος και αυτό είναι εξοπλισμένο με μία προστατευτική σιδερένια ράβδο.

Η φύση αλλά και η χρήση της Bentayga Bengala θα είναι διαφορετική από αυτή του βρετανικού SUV.

Η Bentayga Bengala δεν είναι για σαλόνια

1.925 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Ένα νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί μέσω της Bentley Bentayga, το οποίο θα αφήσει πίσω του τους «καλούς τρόπους» του πολυτελούς βρετανικού SUV και θα υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Γνωρίστε την Bentley Bentayga Bengala.

Η Bengala Automotive Design είναι μία ισπανική εταιρεία σχεδιασμού και παίρνοντας ως βάση την Bentley Bentayga θα κατασκευάσει σε περιορισμένο αριθμό, 15 μόλις μονάδων, την Bentley Bentayga Bengala. Για να πάρουμε μια πρώτη ιδέα περί τίνος πρόκειται, η ευρωπαϊκή εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες που δείχνουν την Bentayga να έχει ενσωματωμένο ένας εκτός δρόμου κιτ αμαξώματος, γνωστοποιώντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η φύση αλλά και η χρήση της Bentayga Bengala θα είναι διαφορετική από αυτή του βρετανικού SUV.
 
Κοιτώντας τις εικόνες αυτό που ξεχωρίζει είναι η νέα τεράστια μάσκα στον πρόβολο, η οποία εκτός από την προστασία που παρέχει, βοηθά και στον καλύτερο φωτισμό μέσω μίας ράβδου LED που είναι ενσωματωμένη, στοιχεία που συναντούμε και στην οροφή. Από κει και πέρα άλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τα τεράστια και διευρυμένα φτερά που φιλοξενούν τα επίσης μεγάλα off-road ελαστικά, ενώ στο πλαϊνό μέρος έχουν τοποθετηθεί σκαλοπάτια για να βοηθούν την είσοδο τω επιβατών στο εσωτερικό.
 
Το πίσω μέρος και αυτό είναι εξοπλισμένο με μία προστατευτική σιδερένια ράβδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Bengala χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό ίνες άνθρακα που τη βοηθούν να κρατήσει όσο πιο χαμηλά γίνεται το βάρος της.
 
Όπως προαναφέραμε μόλις 15 μονάδες της Bentley Bentayga Bengala θα κατασκευαστούν, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως κάθε μία από αυτές θα είναι προσαρμοσμένη στα θέλω του κάθε πελάτη. Καμία αναφορά δεν έχει γίνει σχετικά με το κόστος.   

peugeot
NISSAN