3 φωτογραφίες »

Στο καναπεδάκι στο πίσω μέρος κάποιος μπορεί να πάρει τη σιέστα του.

Η Bentley Centanne σε ξεκουράζει

1.746 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Ενσωματώνοντας ένα ημικύκλιο καναπεδάκι στο πίσω μέρος όπου κάποιος μπορεί να πάρει τη σιέστα του, η μοναδική αυτή Bentley δεν αποτελεί ένα κανονικό Shooting Brake μοντέλο, κάλλιστα όμως θα βάλει σε σκέψεις του ανθρώπους της εταιρείας αν δουν το σχέδιο.

Υπεύθυνος της όλης ιδέας και της εκτέλεσης του σχεδιασμού είναι ο Joseph Robinson. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έδωσε στη μελέτη του το όνομα Bentley Centanne, έχοντας οραματιστεί ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με μία ενδιαφέρουσα αρθρωτή σχεδίαση που μπορεί να του προσφέρει πολλές διαφορετικές εκδόσεις.
 
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το πίσω μέρος μπορεί να διαμορφωθεί με τρεις διαφορετικές καμπίνες που θα κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει ως coupe, ως crossover και όπως απεικονίζεται ως Shooting Brake. Μάλιστα στην τελευταία του έκδοση το πίσω μέρος καλύπτεται από δύο τζάμια, τα οποία ανοίγουν προς το πλάι  για να αποκαλύψουν το ημικύκλιο καναπεδάκι που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και δύο ανθρώπους σε καθιστή στάση.
 
Υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία σχεδιασμού που κοσμούν το όχημα. Για παράδειγμα, υπάρχει μια μεγάλη μπροστινή μάσκα, που ενσωματώνει τον αριθμό 8. Παράλληλα στο σχέδιο το πρωτότυπο περιλαμβάνει ς προβολείς LED, φώτα οροφής καθώς και ένα σύνολο τεράστιων τροχών.     
 
Μπορεί η Bentley Centanne να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει στην παραγωγή, όμως η μάρκα έχει ανακοινώσει επίσημα ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα παραγωγής θα έχει φτάσει μέχρι το 2025. Οπότε το μόνο που μένει είναι να φανεί ποιο στυλ αμαξώματος θα επιλέξει!

OPEL NEA MONTELA
test center