Kάτω από καπό εδράζει το ίδιο μοτέρ που μπορεί να βρει κανείς και στην Ε400.

Η E-Class All-Terrain 4x4² πάει παντού (+vid)

4.622 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2018)

Το τι μπορεί να κάνει η E-Class All-Terrain 4x4² παρουσίασε σε ένα μοναδικό video η Mercedes. Δείτε το.

Μπορεί να άργησε αλλά τελικά η Mercedes παρουσίασε τον δικό της ανταγωνιστή για το Audi A6 Allroad κάτω από την ονομασία Αll-Terrain. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στο δεύτερο μισό του 2016 και ήταν ουσιαστικά μια πιο «σκληραγωγημένη» έκδοση της E-Class wagon με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο, η Mercedes παρουσίασε την E-Class All-Terrain 4x4², ενώ τώρα οι Γερμανοί αποφάσισαν να δείξουν στο παγκόσμιο κοινό τις πλήρεις δυνατότητες του αυτοκινήτου που μπορεί και συγκρίνεται σε δυνατότητες όχι μόνο με την γνωστή σε όλους μας G-Class αλλά και το πανίσχυρο Unimog.
 
Δυστυχώς, για όσους «ερωτευτούν» το μοντέλο μέσα από το παρακάτω video, το αυτοκίνητο δεν διατίθεται προς πώληση αφού αποτελεί πρωτότυπο και προσωπικό project του μηχανικού ανάπτυξης της μάρκας Jurgen Eberle που μαζί με μια μικρή ομάδα μηχανικών χρειάστηκαν να 6 μήνες να το σχεδιάσουν και άλλες 6 εβδομάδες να το κατασκευάσουν.

Kάτω από καπό εδράζει το ίδιο μοτέρ που μπορεί να βρει κανείς και στην Ε400. Πρόκειται να τον V6 twin-turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων απόδοσης 333 αλόγων και 480 Nm ροπής ενώ παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για off-road διαδρομές, πηγές αναφέρουν ότι είναι αρκετά ικανό και στην άσφαλτο.
 
 

peugeot
NISSAN