Ο Γερμανός Υπουργός Μεταφορών Alexander Dobrindt, ξεχώρισε την Fiat, από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τους ελέγχους δεκάδων πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, λέγοντας ότι θα χρειαστε

Ο Γερμανός Υπουργός Μεταφορών Alexander Dobrindt, ξεχώρισε την Fiat, από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τους ελέγχους δεκάδων πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, λέγοντας ότι θα χρειαστεί να γίνουν περισσότεροι έλεγχοι στα μοντέλα της.

Η Fiat στο μικροσκόπιο

2.922 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2016)

Οι γερμανικές αρχές ανακάλυψαν κάτι πολύ περίεργο όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων, μετά από δοκιμές σε μοντέλο της ιταλικής φίρμας και πλέον βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Η Fiat είναι υπό καθεστώς επιτήρησης από τις γερμανικές αρχές, που προσπαθούν να ανακαλύψουν, αν τα ιταλικά μοντέλα έχουν εγκατεστημένο κάποιο σύστημα που να παραποιεί τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών μετρήσεων εκπομπών ρύπων.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, από τη γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Οδικής Κυκλοφορίας, διαπιστώθηκε κάτι περίεργο. Ποιο είναι αυτό; Το σύστημα μείωσης εκπομπής ρύπων σταματά να λειτουργεί μετά από 22 λεπτά, ενώ οι επίσημες μετρήσεις διαρκούν 20 λεπτά. 
Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως οι έλεγχοι έγιναν σε Fiat 500X με τον εκπρόσωπο τύπου της Fiat να αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. 
Υπάρχουν ισχυρισμοί επίσης, ότι η Bosch είχε ενημερώσει τους Γερμανούς ερευνητές, πως η Fiat χρησιμοποιούσε ένα σύστημα που είτε σταματούσε την λειτουργία, είτε μείωνε σημαντικά την αποτελεσματικότητα των φίλτρων, του συστήματος μείωσης εκπομπών ρύπων, ωστόσο η Bosch αρνήθηκε να σχολιάσει. 
Δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο από τις γερμανικές αρχές, αλλά ο Γερμανός Υπουργός Μεταφορών Alexander Dobrindt, ξεχώρισε την Fiat, καθώς ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των ελέγχων δεκάδων πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, λέγοντας ότι θα χρειαστεί να γίνουν περισσότεροι έλεγχοι στα μοντέλα της. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center