• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Ford Motor Ελλάς διαθέτει ένα Kuga diesel στον Κορυφαίο Υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes.

To «Navarino Challenge» πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η Ford Motor Ελλάς διαθέτει ένα Kuga diesel στον Κορυφαίο Υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes

2.972 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2014

Ένας από τους κορυφαίους υπερμαραθωνοδρόμους στον κόσμο, ο Ελληνοαμερικανός Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, πρεσβευτής του «Navarino Challenge», έφθασε στην Ελλάδα και παρέλαβε από το αεροδρόμιο ένα Ford Kuga diesel που θα τον μεταφέρει στην Costa Navarino όπου είναι η έδρα της διοργάνωσης.

 
Το «Navarino Challenge» είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού και ξεκινά δυναμικά αύριο 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις ημέρες, 19-21 Σεπτεμβρίου 2014.

Στόχος του «Navarino Challenge» είναι να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης.

H Ford Motor Ελλάς στηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της δια βίου υγιεινής διατροφής, συμμετέχοντας στην ομάδα υποστήριξης του «Navarino Challenge».
Σκοπός της Ford είναι να βοηθήσει τους διοργανωτές ώστε το μήνυμα «Eat well, run well, live well» να “τρέξει” γρήγορα και με “ασφάλεια” σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο!
Σαν χορηγός οχημάτων του «Navarino Challenge», η Ford έχει παραχωρήσει 7 οχήματα για χρήση τη φετινή σεζόν ώστε να μεταφέρουν εξέχοντες καλεσμένους και συμμετέχοντες, ενώ όλοι θα μπορούν να δουν από κοντά πρώτοι το εντελώς Νέο Ford Mondeo.

Στο πλευρό του Dean, θα τρέξουν Ολυμπιονίκες, Έλληνες πρωταθλητές, καθώς και ο καθένας από εμάς, αφού όλοι μαζί τρέχουμε για καλό σκοπό!

Το Huffington Post Media Group θα είναι «συναθλητής» στον αγώνα, ως χορηγός επικοινωνίας στις ΗΠΑ. Η προσπάθεια ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του «Navarino Challenge» θα έχει την υποστήριξη της No.1 ενημερωτικής ιστοσελίδας των ΗΠΑ, η οποία έχει διακριθεί με βραβείο Pulitzer για τα ρεπορτάζ της, ενδυναμώνοντας το διεθνή χαρακτήρα του μαραθωνίου και ενισχύοντας την προβολή του.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, που θα ενισχύσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής θα πραγματοποιηθεί φέτος μέσω της ημερίδας: «Eat well – run well – live well», το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:00, στο The Westin Resort Costa Navarino και στην οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αριθμητικά και στατιστικά δεδομένα που αφορούν στο μείζον ζήτημα της παιδικής παχυσαρκίας.

Επίσης, το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει την βράβευση του δις Ολυμπιονίκη του taekwondo, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση, Σπύρου Γιαννιώτη, καθώς και ομιλίες από τον Δρ. Δημοσθένη Παναγιωτάκο, Καθηγητή Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας, Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και την Δρα. Χριστίνα Χρυσοχόου, Ιατρό - Καρδιολόγο, Επιμελήτρια Α, Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αθηνών.

To «Navarino Challenge» πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει όλες τις φετινές διαδρομές και τις δωρεάν δραστηριότητες στο πλαίσιο της διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino.

Tags: FORD KUGA