Η Ford Mustang Mach-E έγινε μαθητικό αυτοκίνητο!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford Mustang Mach-E έγινε μαθητικό αυτοκίνητο!

1.737 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2022)

Την Ford Mustang Mach-E έχουν επιλέξει ως μαθητικό αυτοκίνητο ευρωπαϊκές σχολές οδήγησης προκειμένου να διδάξουν στους μαθητές τους να οδηγούν για να πάρουν στη συνέχεια το δίπλωμα οδήγησης.

Μάθημα με Mustang Mach-E

Πολλοί μαθητευόμενοι οδηγοί που τώρα πιάνουν το τιμόνι για πρώτη φορά θα οδηγούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν πάρουν το δίπλωμά τους. Έτσι, τρεις σχολές οδήγησης στη Νορβηγία και μία στην Ολλανδία, ηγούνται μιας επανάστασης στην εκπαίδευση των οδηγών, επιλέγοντας την Ford Mustang Mach-E ως το ιδανικό αυτοκίνητο για τους μαθητές τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Νορβηγία επιτρέπει το αυτόματο παρκάρισμα στις εξετάσεις

Για τους εκπαιδευτές και τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο λειτουργικό του κόστος, το καθιστούν μία εξαιρετική προσθήκη στο στόλο, ενώ η εντυπωσιακή σχεδίαση και η κομψή εμφάνισή του αποτελούν σίγουρα μια άκρως ελκυστική κινούμενη διαφήμιση για τη σχολή.  Μάλιστα στη Νορβηγία όταν δίνουν εξετάσεις με την Mustang Mach-E, οι υποψήφιοι επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, όπως στις περιπτώσεις αυτόματου παρκαρίσματος και της εκκίνησης σε ανηφόρα, καθώς οι απαιτήσεις και οι κανονισμοί των εξετάσεων διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Εύκολη στη χρήση

Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα της Mustang Mach-E είναι ότι οι εκπαιδευτές μπορούν εύκολα να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις επιθυμίες του μαθητή, όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης του αυτοκινήτου κατά την επιτάχυνση και την επιβράδυνση. Η ευκολία χρήσης του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης οθόνης στο εσωτερικό και της οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving), προσελκύει επίσης μεγαλύτερης ηλικίας υποψηφίους που προηγουμένως είχαν αποφασίσει να μη μάθουν να οδηγούν.  Η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων από τις σχολές οδήγησης αλλάζει ακόμα και τον τρόπο διδασκαλίας, με τους εκπαιδευτές να διδάσκουν στους νέους οδηγούς σημαντικές τεχνικές αποδοτικότητας, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας.

600.000 ηλεκτρικά ετησίως σκοπεύει να πουλάει στην Ευρώπη η Ford

Η Ford δεσμεύεται να διαθέσει περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στους πελάτες. Μέχρι το 2026, η εταιρεία σχεδιάζει να πουλά 600.000 ηλεκτρικά οχήματα ετησίως στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο στόχο της για ετήσια παραγωγή άνω των δύο εκατομμυρίων ΕV, επίσης μέχρι το 2026.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
VOLVO ELECTRIFY
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel