4 φωτογραφίες »

H Ford Mustang Mach-E της Motion R Design

2.353 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2021)

Μικρές επεμβάσεις που είναι όμως αρκετές για να κάνουν την Ford Mustang Mach-E προσφέρει η Motion R Design τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου.


Με την Ford να έχει αρχίσει τις παραδόσεις των Mustang Mach-E, ήταν φανερό πως δεν θα αργούσαν να παρουσιαστούν τα πρώτα βελτιωτικά πακέτα για το ηλεκτρικό crossover της φίρμας.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία Motion R Design παρουσίασε το βελτιωτικό της πακέτο για το crossover υψηλών επιδόσεων προσφέροντάς του πιο μπρουτάλ εμφάνιση για να το κάνει να ξεχωρίζει. Συγκεκριμένα, οι βελτιωτές προσφέρουν στο αυτοκίνητο γρίλια χωρίς το έμβλημα της Mustang, η οποία πλέον έχει μεγαλύτερους αεραγωγούς. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι επίσης καινούριος και ενσωματώνει και αυτός τους δικούς του αεραγωγούς στις δύο του άκρες, ενώ βλέπουμε πως οι θόλοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά και έχουν προστεθεί νέες ποδιές, ώστε το αυτοκίνητο να γίνει πιο επιβλητικό και σπορ σε εμφάνιση.

Στο πίσω μέρος, καινούρια προσθήκη είναι η αεροτομή στο τέλος της οροφής ενώ έχει τοποθετηθεί και νέος διαχύτης. Ακόμα, η Motion R Design συνεργάζεται με την Quantum44 για να προσφέρει τις μοναδικές πολυάκτινες ζάντες Q44 Flow Forged.

Αν και δεν έχουμε κάποια εικόνα από το εσωτερικό, η εταιρεία ανακοινώνει πως προσφέρει στο μοντέλο τιμόνι με επίπεδη βάση, επένδυση από ανθρακόνημα στις πόρτες, και Nappa δέρμα σε όλη την καμπίνα.

Τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
 

NEO TRAFIC
moto