Η Ford ετοιμάζει το μεγαλύτερο εργοστάσιο της ιστορίας της!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford ετοιμάζει το μεγαλύτερο εργοστάσιο της ιστορίας της!

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

Τις εργασίες ανέγερσης του μεγαλύτερου εργοστασίου της ιστορίας της ξεκίνησε η Ford, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες!

Σε λειτουργία το 2025

Ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της Ford βρίσκεται υπό κατασκευή στο δυτικό Τενεσί στις ΗΠΑ, που δεν θα μοιάζει με τίποτα άλλο στην 119χρονη ιστορία της εταιρείας. Με το όνομα BlueOval City, όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2025 θα είναι το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο κατασκευαστικό συγκρότημα της Ford. Θα παίξει ζωτικό ρόλο στο ηλεκτρισμένο μέλλον της μάρκας, κατασκευάζοντας μπαταρίες και ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Pick-up που, σύμφωνα με τη Ford, θα είναι «επαναστατικό».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

6.000 νέες θέσεις εργασίας

Οι προκαταρκτικές εργασίες για την ανέγερση του εργοστασίου ξεκίνησαν τον Μάρτιο, ενώ αυτή τη στιγμή τοποθετούνται τα θεμέλια. Σε ότι αφορά το κόστος, η Ford επενδύει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο εργοστάσιο, και όταν αυτό θα λειτουργήσει το 2025 θα παράσχει 6.000 νέες θέσεις εργασίας. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το BlueOval City θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στον στόχο της Ford να κατασκευάζει 2 εκατομμύρια ηλεκτρικά ετησίως μέχρι το τέλος του 2026.

«Θα μας βοηθήσει στη ηλεκτρική μετάβαση»

«Χτίζουμε το μέλλον εδώ στο Δυτικό Τενεσί», δήλωσε ο Έρικ Γκραμπ, διευθυντής κατασκευής της Ford. «Αυτή η εγκατάσταση είναι το σχέδιο για τις μελλοντικές εγκαταστάσεις παραγωγής της Ford και θα επιτρέψει στη Ford να βοηθήσει στη μετάβαση που κάνει προς τα ηλεκτρικά οχήματα».

Δουλειές με φούντες στη Ford!
- Tο 2025 θα είναι έτοιμο το νέο εργοστάσιο.
- 6.000 νέες θέσεις εργασίας.
- Η Ford επενδύει 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
- Θα βοηθήσει στην ηλεκτρική μετάβαση.
Θα καταφέρει η Ford να κατασκευάζει 2 εκατ. ηλεκτρικά ετησίως;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
moto