• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Ford κατοχύρωσε τρία νέα ονόματα, τα οποία και θα χρησιμοποιήσει σε νέες υβριδικές εκδόσεις της γκάμας της. Λόγος γίνεται για τα Kuga Energi, Explorer Energi και Transit Energi.

Η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει πως ετοιμάζει ένα plug-in hybrid van με βάση το Transit Custom. Θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2019 και υπόσχεται πως θα μειώσει σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της εταιρείας που θα το αποκτήσει.

Η Ford μπαίνει στην πρίζα

3.491 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

H Ford κατοχυρώνει τρία νέα ονόματα, ώστε να τα χρησιμοποιήσει στις plug-in hybrid εκδόσεις που ετοιμάζει για τα Kuga, Explorer και Transit. Ας δούμε τα ηλεκτρικά σχέδια της εταιρείας που περιλαμβάνουν και τη Mustang...

 
H Ford φαίνεται πως κατοχύρωσε τρία νέα ονόματα, τα οποία και θα χρησιμοποιήσει σε νέες υβριδικές εκδόσεις της γκάμας της. Λόγος γίνεται για τα Kuga Energi, Explorer Energi και Transit Energi, τα οποία θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες plug-in hybrid εκδόσεις των C-MAX και Mondeo.
 
Σε ό,τι αφορά στο Transit, η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει πως ετοιμάζει ένα plug-in hybrid van με βάση το Transit Custom. Προγραμματίζεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2019 και υπόσχεται πως θα μειώσει σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της εταιρείας που θα το αποκτήσει.
   
Τα πιο πάνω μοντέλα προβλέπεται να αποκτήσουν «παρέα», καθώς θα υπάρξουν υβριδικές εκδόσεις των F-150 και Mustang. Αναφορικά με το muscle car, παλαιότερες πληροφορίες έκαναν λόγο πως θα προσφέρει ισχύ αντίστοιχη ενός V8 συνόλου και ροπή σε χαμηλότερες στροφές. Υπολογίζεται πως θα κάνει την εμφάνισή του το 2020, αρχικά στη Β. Αμερική.
 
Η Ford δεν ανακοινώνει κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό για κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα. Παράλληλα, μας ενημερώνει πως δουλεύει πάνω σε ένα ηλεκτρικό crossover, το οποίο θα έχει αυτονομία κοντά στα 500 χλμ. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μίσιγκαν και θα προσφέρεται σε πολλές αγορές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ευρώπη.

Tags: FORD KUGA