• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Ford παράγει περισσότερες Mustang Mach-E από Mustang

1.777 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2021)

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Ford, που δείχνουν πως η ηλεκτρική Mustang Mach-E κατασκευάζεται σε μεγαλύτερους αριθμούς από την κλασική Mustang με κινητήρα εσωτερική καύσης!

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για τις εντυπωσιακές πωλήσεις που πραγματοποίησε η ηλεκτρική Mustang Mach-E στην αγορά της Νορβηγίας τον Μάιο και σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν το γκελ που έχει κάνει στο κοινό χωρίς ρύπους μοντέλο της Ford.
 
Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα που δείχνουν τα στοιχεία παραγωγής της Ford, μέχρι τον Μάιο το εργοστάσιο στο Μεξικό είχε κατασκευάσει 27.816 Mustang Mach-E, την ίδια στιγμή που από την αρχή του έτους το εργοστάσιο στο Μίσιγκαν κατασκεύασε 26.089 Mustang που εξοπλίζονται με κινητήρα καύσης. Φυσικά η αυξημένη παραγωγή της Mustang Mach-E, δεν σημαίνει πως ξεπερνά σε ζήτηση την κλασική Mustang, που συνεχίζει να προπορεύεται στις μεταξύ τους πωλήσεις, ωστόσο είναι και αυτό ένα σημάδι της πορείας που ακολουθεί η Ford προς τον παγκόσμιο εξηλεκτρισμό της.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η Mustang Mach-E πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην χώρα μας με τέσσερις συνολικά εκδόσεις, δύο δικίνητες και δύο τετρακίνητες. Τρεις εξ αυτών υπάγονται στο πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με όφελος έως 6.000 ευρώ. Η εισαγωγική έκδοση της Mustang Mach-E προσφέρεται με τις τιμές να ξεκινούν μετά την επιδότηση από 49.139 ευρώ (λιανική τιμή χωρίς επιδότηση 54.487 ευρώ), ενώ η τελευταία έκδοση, είναι η μοναδική έκδοση που δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» κοστίζοντας από 67.472 ευρώ.