Η Honda συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην Αυστραλία και πήρε την απόφαση να γιορτάσει το γεγονός κάνοντας… χρυσά ένα NSX αλλά και ένα Civic Type R.

Η Honda εκτός από αυτοκίνητα παράγει και άλλα προϊόντα.

Η Honda έκανε χρυσά τα NSX και Civic Type R

5.283 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Η Honda συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην Αυστραλία και πήρε την απόφαση να γιορτάσει το γεγονός κάνοντας… χρυσά ένα NSX αλλά και ένα Civic Type R.

Αν και τα προϊόντα της Honda εισήχθησαν και διανεμήθηκαν στην Αυστραλία από μια ποικιλία ιδιωτικών εταιρειών από τη δεκαετία του 1950, η «μαμά» εταιρεία αναπτύχθηκε στην ήπειρο της Ωκεανίας στις 4 Φεβρουαρίου 1969. Έτσι την περασμένη Δευτέρα γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια.
 
Στο πλαίσιο των εορτασμών για το μισό αιώνα ζωής οι άνθρωποι της μάρκας παρουσίασαν μία ποικιλία οχημάτων, όλα βαμμένα σε χρυσό χρώμα, από τα οποία βεβαίως ξεχωρίζουν τόσο το υβριδικό NSX όσο και ένα Civic Type R, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες λίγο πιο πάνω.
 
Ωστόσο η Honda εκτός από αυτοκίνητα παράγει και μοτοσυκλέτες για αυτό το λόγο μία CBR1000RR Fireblade, μία Enduro CRF450L αλλά και μία παιδική μοτοσυκλέτα CRF50F, έλαβαν με τη σειρά τους το χρυσό περίβλημα, όπως και μια γεννήτρια αλλά και μία χλοοκοπτική μηχανή!
 
«Σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας και τη μοναδική μας ποικιλομορφία με έναν τολμηρό και διασκεδαστικό τρόπο. Θέλω να πω, ποιος έχει δει ποτέ ένα χρυσό χλοοκοπτικό ή γεννήτρια;» ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου της Honda Australia, Hiroyuki Shimizu.

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC