5 φωτογραφίες »

Το Lime Green φινίρισμα, έρχεται να πλαισιώσει τα Black Mono και Black & Gray, ολοκληρώνοντας έτσι την τριπλέτα που προσφέρει η Hyundai για την καμπίνα του i20.

Σπορτιφ & hi-tech το εσωτερικό του Hyundai i20

8.825 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

Το νέο Hyundai i20 έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και περίπου δύο μήνες, ωστόσο η κορεατική μάρκα δεν είχε φανεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη σε ό,τι αφορά τις εικόνες του εσωτερικού. Πλέον αυτό παύει να ισχύει καθώς έδωσε στη δημοσιότητα νέες και πιο ευκρινείς εικόνες.


Μέσω των νέων εικόνων του εσωτερικού αποκαλύπτεται και μία νέα σπορτιφ έκδοση του ολοκαίνουργιου i20, η οποία ονομάζεται «Lime Green». Στην εν λόγω έκδοση, έχουν τοποθετηθεί πράσινα διακοσμητικά χαρακτηριστικά στην απόχρωση του lime τα οποία βλέπουμε μεταξύ άλλων στις ραφές των καθισμάτων, του τιμονιού και του επιλογέα ταχυτήτων, στις πόρτες, στα χερούλια των αεραγωγών και στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού. Το Lime Green φινίρισμα, έρχεται να πλαισιώσει τα Black Mono και Black & Gray, ολοκληρώνοντας έτσι την τριπλέτα που προσφέρει η Hyundai για την καμπίνα του i20.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως στο εσωτερικό του νέου κορεατικού μικρού η Hyundai προσφέρει έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών που συνδυάζεται με μια άλλη κεντρική οθόνη αφής 10,25 ιντσών για μια πλήρη ψηφιακή εμπειρία μέσω τους συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Χαρακτηριστικά όπως η ασύρματη φόρτιση των κινητών τηλεφώνων, οι εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto και ένα ηχοσύστημα Bose με οκτώ ηχεία είναι μέρος των επιλογών που προσφέρουν στους πελάτες τους οι Κορεάτες. Διαθέσιμο είναι και το σύστημα Bluelink Connected Car Services, για υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι μεγαλύτερες διαστάσεις επιτρέπουν στο μοντέλο την αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 25 λίτρα, δηλαδή 351 λίτρα στο σύνολο.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων το νέο Hyundai i20 προσφέρεται με τον 1,2 λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης που προσφέρει 84 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Στην κορυφή των εκδόσεων υπάρχει ο τούρμπο T-GDi  1,0 λίτρου που έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις 100 και 120 αλόγων, ο οποίος για πρώτη φορά μπορεί να συνδυαστεί με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, που στην πρώτη έκδοση είναι προαιρετικό, ενώ στη δεύτερη στάνταρ. Αμφότερες οι εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν είτε με ένα νέο εξάρι μηχανικό κιβώτιο ή με επτάρι αυτόματο DCT διπλού συμπλέκτη.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto