H εμφάνιση της LaFerrari γίνεται ακόμη πιο επιθετική.

Η τιμή για όλα τα νέα αεροδυναμικά μέρη της RevoZport είναι μεγάλη.

H LaFerrari της RevoZport

2.628 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Ακόμα πιο αεροδυναμική και ελκυστική εμφανισιακά είναι η LaFerrari της RevoZport. Δείτε την.

Oρεξάτοι μπήκαν στο νέο έτος οι μηχανικοί του βελτιωτικού οίκου RevoZport και έτσι, δεν έχασαν χρόνο και παρουσίασαν το δικό τους αεροδυναμικό πακέτο για όσους έχουν στην κατοχή τους μια LaFerrari.

H ιταλική φίρμα κατασκεύασε μόνο 500 τέτοια αυτοκίνητα ενώ, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο οίκος έχει προσφέρει την «περιποίηση» του μόνο σε μία LaFerrari μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες για να την δούμε στον δρόμο. Πάντως, οι μηχανικοί κάνουν λόγο πως κάθε αεροδυναμικό μέρος που προστέθηκε στο ιταλικό μοντέλο δεν βελτιώνει μόνο την, ούτως ή άλλως, εξωτική εμφάνισή του αλλά του δίνει ακόμη περισσότερη κάθετη δύναμη και μειώνει τις αεροδυναμικές αντιστάσεις ενώ στον τομέα της απόδοσης του μηχανικού συνόλου, ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,3 λίτρων ψύχεται πλέον καλύτερα χάρη στους νέους μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα.
 
Συνολικά, η εμφάνιση της LaFerrari γίνεται ακόμη πιο επιθετική και αποδεικνύει ότι οι οίκοι βελτίωσης μπορούν βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι  στην βέλτιστη απόδοση των ιταλικών αυτών μοντέλων ακόμα και αν η μάρκα προσφέρει τακτικά τα δικά της μοναδικά project όπως η SP3JC roadster και η Monza SP1/SP2.

Η τιμή για όλα τα νέα αεροδυναμικά μέρη της RevoZport είναι μεγάλη, ωστόσο τα χρήματα είναι λογικό να μην αποτελούν εμπόδιο για τους ιδιοκτήτες Ferrari.

NEO TRAFIC
skoda