Η Lamborghini Urus είναι πλέον το πιο γρήγορο SUV στο Pikes Peak
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini Urus είναι πλέον το πιο γρήγορο SUV στο Pikes Peak

2.246 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2022)

Στην ανανεωμένη Urus, που πρόκειται να κάνει σύντομα ντεμπούτο, ανήκει πλέον ο τίτλος του πιο γρήγορου SUV που έχει σκαρφαλώσει στο Pikes Peak.

Άφησε δεύτερη την Bentley Bentayga

Το πιο γρήγορο SUV που έχει ανέβει στην κορυφή του Pikes Peak έγινε η ανανεωμένη Lamborghini Urus, αφού κατάφερε να σπάσει τα χρονόμετρα και να περάσει τον τερματισμό σε 10 λεπτά και 32,06 δευτερόλεπτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξοπλιζόταν με roll cage, αγωνιστικά καθίσματα, πυροσβεστήρα και semi slick

Η Urus ήταν καμουφλαρισμένη αφού η ανανεωμένη του έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του Αυγούστου και ήταν εξοπλισμένη, όπως υποχρεωτικά προβλέπεται, με roll cage, αγωνιστικά καθίσματα με ζώνες 6 σημείων, πυροσβεστήρα αλλά και τέσσερα semi-slick ελαστικά Pirelli P Zero Trofeo R νέας γενιάς που αναπτύχθηκαν για να δουλεύουν τέλεια με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Συνέτριψε το ρεκόρ της Bentley Bentayga

Πίσω από το τιμόνι ήταν ο οδηγός δοκιμών της Pirelli κ. Simine Faggioli, ο οποίος πέρασε την γραμμή του τερματισμού με περισσότερα από 17 δευτερόλεπτα διαφορά σε σχέση με τον χρόνο που είχε πετύχει η Bentley Bentayga το 2018 (10:49.02). Σε αντίθεση με την Bentley, η Lamborghini δεν κατέγραψε σε video την προσπάθειά της, όμως στο σημείο βρισκόντουσαν οι υπεύθυνοι του Pikes Peak, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν την επίτευξη του ρεκόρ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green