Η Mansory έκανε την Lamborghini Urus πιο σκληροπυρηνική από ποτέ
3 Φωτογραφίες »

Η Mansory έκανε την Lamborghini Urus πιο σκληροπυρηνική από ποτέ

1.802 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- Θα βγουν μόλις 9 μονάδες του βελτιωμένου μοντέλου
- Με ανθρακονημάτινα εξαρτήματα και νέα φώτα LED το εξωτερικό
- Δερμάτινη επένδυση σε όλη την καμπίνα
- Βελτιωμένος κινητήρας 900 ίππων

Θα βγουν μόλις 9 μονάδες του βελτιωμένου μοντέλου

Αλλη μια βελτίωση ετοίμασε ο οίκος Mansory, αυτή την φορά για το SUV της Lamborghini την Urus. Πρόκειται για την Venatus S, όπως την ονόμασαν, η οποία έρχεται με αλλαγές στο εσωτερικό, στο εξωτερικό και κάτω από το καπό. Η εταιρία θα βγάλει μόλις 9 μονάδες του βελτιωμένου μοντέλου.

Με ανθρακονημάτινα εξαρτήματα και νέα φώτα LED το εξωτερικό

Οι οπτικές αλλαγές που έγιναν στην Urus μπορούν να χαρακτηριστούν και ως τολμηρές. Στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου κυριαρχούν ανθρακονημάτινα εξαρτήματα, με έναν πλήρως αναθεωρημένο προφυλακτήρα που είναι αρκετά πιο επιθετικός και άγριος από αυτόν της αρχικής Urus. Η Mansory έχει σχεδιάσει ένα ζευγάρι LED φώτων ημέρας που μοιάζουν αρκετά σε σχήμα με αυτά της Lamborghini Revuleto, αν και είναι μικρότερα στο μέγεθος. Το καπό είναι και αυτό από ανθρακονήματα και έρχεται πλέον με δύο αεραγωγούς πάνω από τους μπροστινούς θόλους. Το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί και στο υπόλοιπο αυτοκίνητο, από την οροφή, μέχρι τους πλαϊνούς καθρέφτες και τις ποδιές, έως τα πίσω φτερά και τον διαχύτη.  Η σκληροπυρηνική εμφάνιση ολοκληρώνεται με ένα σετ μαύρων ζαντών και μια βαφή που ξεκινάει μωβ από κάτω και γίνεται μαύρη όσο φτάνουμε στην οροφή της Venatus S.

Δερμάτινη επένδυση σε όλη την καμπίνα

Το εσωτερικό έχει κι αυτό ανακαινισθεί πλήρως. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπουμε τo κάθισμα του οδηγού να είναι φτιαγμένο από μωβ δέρμα με μια κίτρινη διακοσμητική λωρίδα στη μέση, ενώ του συνοδηγού έχει τις αντίστροφες αποχρώσεις. Η Mansory έχει διακοσμήσει το τιμόνι, τα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες, την κεντρική κονσόλα και τα πατάκια με κίτρινο δέρμα, ενώ υπάρχουν πινελιές από ανθρακονήματα σε ολόκληρη την καμπίνα.

Βελτιωμένος κινητήρας 900 ίππων

Όπως και η αρχική Urus, η Venatus S έρχεται εξοπλισμένη με έναν V8 4,0 λίτρων κινητήρα με διπλό τούρμπο. Η Mansory τον έχει ωστόσο βελτιώσει με αποτέλεσμα να προσφέρει 900 ίππους και 1.100 Nm ροπής.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda