Η McLaren 720S «ντύθηκε» στα χρώματα του μονοθεσίου της F1
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η McLaren 720S «ντύθηκε» στα χρώματα του μονοθεσίου της F1

4.050 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2022)

Στα χρώματα του μονοθεσίου της McLaren στη Formula 1 «ντύθηκε» η 720S στο πλαίσιο του Grand Prix που θα λάβει χώρα στo Μαϊάμι.

Ειδική βαφή για τον αγώνα της F1 στο Μαϊάμι

Το τριήμερο 6 - 8 Μαΐου είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα ο αγώνα της F1 στο Μαϊάμι. Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η McLaren δημιούργησε πέντε ειδικά μοντέλα της 720S, τα οποία και έβαψε στα χρώματα των αγωνιστικών μονοθεσίων. Μάλιστα η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα αυτοκίνητα για προωθητικούς σκοπούς ενόψει της εκδήλωσης, όπως να συμμετάσχει με αυτά στις εκδηλώσεις Pirelli Hot Laps και McLaren Hospitality Suite.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνδυάζει το πορτοκαλί και το γαλάζιο

Οι ειδικές 720S διαθέτουν το πορτοκαλί χρώμα Fluro Papaya μπροστά αλλά και στα πλάγια, ενώ το γαλάζιο χρώμα ξεκινά από μπροστά και φτάνει μέχρι το πίσω μέρος, όπου και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος.

Καμία αλλαγή στον κινητήρα

Μηχανικά και οι πέντε - ειδικές για την περίσταση - McLaren 720S είναι εξοπλισμένες με τον 4,0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που βρίσκουμε και στο στάνταρ μοντέλο και αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 341 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW CRAFTER LEASEPRO
test center