Σε μία ενδιαφέρουσα συνεργασία προχώρησαν η McLaren και η OnePlus.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα σε μία εκδήλωση που θα γίνει στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren στην Αγγλία.

Η McLaren σε κινητό τηλέφωνο;

1.752 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

Σε μία ενδιαφέρουσα συνεργασία προχώρησαν η McLaren και η OnePlus και σε λίγες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο προϊόν της νέας σύμπραξης.

Η εταιρεία ηλεκτρονικών και κατασκευής κινητών τηλεφώνων, OnePlus, όπως ανακοίνωσε επίσημα ένωσε τις δυνάμεις της με τη McLaren και στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.
 
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα σε μία εκδήλωση που θα γίνει στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren στην Αγγλία και όπως όλα δείχνουν δεν θα παρουσιαστεί κάποιο νέο supercar, αλλά μία ειδική και ίσως περιορισμένη έκδοση του Smartphone της OnePlus 6T.
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες ειδικές εκδόσεις κινητών τηλεφώνων, όπως για παράδειγμα το OnePlus 5T που κατασκευάστηκε σε μια περιορισμένη έκδοση Star Wars, αλλά και μία έκδοση του OnePlus 3 boutique Colette.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δημιουργηθεί ένα κινητό τηλέφωνο που θα φέρει το όνομα μια εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων, καθώς στο παρελθόν η Oppo, παρουσίασε την ειδική έκδοση Lamborghini Find X σε μία από τις συσκευές της.   

Hyundai
NISSAN