• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Η Μercedes-AMG A 45 S της BRABUS

14.953 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2021)

Οι βελτιωτές της BRABUS ασχολήθηκαν με την Mercedes-AMG A 45 S και συγκεκριμένα με τον 2λιτρο κινητήρα της που αποδίδει «μαμά» 421 άλογα. Πόση ιπποδύναμη προσφέρει τώρα το μοτέρ;

MERCEDES: Η νέα C-Class. Το δικό σου comfort zone


To βελτιωτικό της πακέτο για την Mercedes-AMG A 45 S παρουσίασε ο οίκος BRABUS κάτω από την ονομασία «B45». Μπορεί το B μπροστά από τον αριθμό 45 να φέρνει στο μυαλό την B-Class, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν πως ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δώσουν έμφαση στο γεγονός πως το βελτιωμένο αυτοκίνητο είναι δημιούργημα της BRABUS.

Η Mercedes-AMG A 45 S είναι το μοντέλο παραγωγής με τον πιο ισχυρό 4κύλινδρο κινητήρα στον κόσμο αποδίδοντας 421 άλογα και 500 Nm ροπής αλλά για την BRABUS φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού ο οίκος αύξησε την ισχύ του στα 450 άλογα και τα 550 Nm ροπής. Το αποτέλεσμα των βελτιώσεων αυτών είναι το 0-100χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα αντί για 3,9 δευτερόλεπτα που χρειάζεται η AMG A 45 S παραγωγής. Ο περιοριστής ταχύτητας συνεχίζει να βρίσκεται στα 270 χλμ./ώρα. Μάλιστα, για όσους πιστεύουν ότι θα υποστεί πλήγμα η αξιοπιστία του αυτοκινήτου, ο οίκος προσφέρει εγγύηση τριών ετών ή 100.000 χιλιομέτρων.

Εκτός από την αναβάθμιση του μοτέρ, η B45 είναι 30 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος από την «μαμά», χάρη στην νέα προσαρμοζόμενη ανάρτηση που έχει προσφέρει ο οίκος. Νέες είναι επίσης οι 20άρες ζάντες του οίκου με ελαστικά Continental. Όσον αφορά στο εσωτερικό, οι βελτιωτές προσφέρουν νέα επένδυση από δέρμα, πεντάλ από αλουμίνιο, νέα πατάκια κ.α.

Σύντομα, η BRABUS θα ασχοληθεί με τις AMG CLA 45 και AMG CLA 45 Shooting Brake και την AMG GLA 45 που χρησιμοποιούν τον ίδιο δίλιτρο μοτέρ.
 
 

77 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  A-CLASS