Σας αρέσει το ψηφιακό σχέδιο;

Η Mercedes-AMG GLS 63;

2.095 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2019)

Ισχύ που θα ξεπερνά τα 600 άλογα θα δώσει η Mercedes στην AMG 63 έκδοση της νέας GLS. Θα σας άρεσε να μοιάζει έτσι;

Η νέα Mercedes GLS έκανε το ντεμπούτο της την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη έχει γίνει γνωστό πως η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει και έκδοση επιδόσεων AMG για το νέο SUV της.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της J.B Cars παρουσίασαν τώρα την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το πολυτελέστατο μοντέλο με την φροντίδα της ΑΜG. Σε σχέση με την «απλή» GLS, το αυτοκίνητο λαμβάνει νέας σχεδίασης γρίλια, ζάντες και πλαϊνές ποδιές μαύρου χρώματος και έναν πολύ σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα με μαύρο φινίρισμα που φέρει πάνω τέσσερις απολήξεις εξάτμισης.
 
Στον τομέα της ισχύος, κάτω από το καπό θα βρίσκεται πιθανότατα ο V8 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρας της μάρκας με ήπια υβριδική υποβοήθηση μέσω του ηλεκτρικού συστήματος των 48 Volt. H απόδοση του κινητήριου συνόλου λέγεται πως θα ξεπερνά τα 600 άλογα ενώ, σίγουρα θα προσφερθεί και μια έκδοση S με ελαφρώς μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

Σημαντικό ωστόσο είναι να σημειωθεί πως αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί την κορυφαία GLS, σύντομα θα κάνει ντεμπούτο και η Μaybach έκδοση του μοντέλου.
 

Hyundai
NISSAN